Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 237 m² without real estateU Krupské silnice , Bělá pod Bezdězem - Bělá pod Bezdězem, Středočeský Region

U Krupské silnice , Bělá pod Bezdězem - Bělá pod Bezdězem, Středočeský Region
PriceCZK 8,100,000


Luxusní RD v Bělé pod Bezdězem, zastavěná plocha 237 m2, podlahová plocha 205 m2, plocha parcely 972 m2. V přízemí se nachází zádveří, vstupní hala se schodištěm, obývák s krbem, zařízená jídelna a kuchyně osazená masivní dubovou kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči. V přízemí je dále technická koupelna, samostatné WC a dvojgaráž s velkým úložným prostorem. Garáž je osazena elektrickými sekčními vraty na dálkové ovládání.

V patře je koupelna se samostatným WC a 3 klimatizované ložnice. Dům se nachází v klidné lokalitě na okraji obce s výhledem na les. Udržovaná okrasná zahrada s krytým, vyhřívaným bazénem na terase a elektricky ovládanou markýzou. K dispozici též zahradní krb a samostatně stojící zahradní domek o výměře 25 m2. Dům je opatřen kamerovým systémem, elektrickým vytápěním, čistírnou OV a zahrada má automatický zavlažovací systém.

V obci kompletní občanská vybavenost. Vzdálenost od Mladé Boleslavi cca 10 minut jízdy (7 km).

Property Characteristics

Listing ID78431
Layout4+1
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha237
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.