Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+1 • 154 m² without real estateUkrajinská, Prague - Vršovice

Ukrajinská, Prague - VršovicePublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Cellar 20.1 m²
Monthly rentCZK 35,000

+ Service chargesCZK 4,500
+ Utility chargesCZK 4,500
+ Refundable depositCZK 70,000


Nabízíme částečně zařízený krásný prostorný byt 4+1, 154m2 v 2.patře polyfunkčního domu.

Interiér nabízí vstupní halu, obývací pokoj (62m2) je propojený s kuchyní (5,9m2) a tři neprůchozí prostorné ložnice (17m2 ; 16,6m2; 23,1m2). V koupelně je k dispozici vana i sprchový kout. Součástí koupelny je WC. Druhé WC je odděleno. K dalšímu zařízení bytu patří prostorné vestavěné skříně.

Ve vnitrobloku se nachází udržovaná zahrádka s posezením, možnost grillu. K bytu náleží garážové stání a místnost na úschovu kol či lyží.

Součástí pronájmu je i garážové stání pro jeden automobil. Atraktivní lokalita v ulici Ukrajinská nabízí vynikající občanskou vybavenost – u domu poliklinika, lékárna, pekárna. V blízkosti domu jsou obchody, služby, úřady, školy, několik sportovišť včetně fotbalového stadionu Bohemians, Eden Arény a nákupního centra Eden. Nedaleko se nachází známé Gymnázium Přípotoční. Pět minut chůze je zastávka MHD, kterou obsluhuje sedm denních a dvě noční tramvajové linky a dvě denní autobusové linky. Z bytu je rovněž pouze pár kroků na železniční stanici Praha - Vršovice. Park Grébovka v dojezdové vzdálenosti pět minut.

Poptávající klient žádnou provizi neplatí. Byt je vytápěn novým plynovým kotlem. Ukazatel energetické náročnosti: B

Cena nájmu bez poplatků a garážového stání je 35 000,-Kč. Měsíční poplatky bytu včetně garážového stání a spotřeby vody 4 500,-Kč, záleží na počtu nájemníků a spotřebě vody. Byt je k dispozici od 31.3.2024.

Vřele doporučujeme prohlídku!

We offer a partially furnished beautiful spacious apartment 4+1, 154m2 on the 2nd floor of a multi-purpose building.

The interior offers an entrance hall, a living room (62m2) connected to the kitchen (5.9m2) and three spacious bedrooms (17m2; 16.6m2; 23.1m2). The bathroom has a bathtub and a shower. The bathroom includes a toilet. The second toilet is separate. Other equipment of the apartment includes spacious built-in wardrobes.

In the inner block there is a well-maintained garden with a seating area, the possibility of a grill. The apartment includes a garage and a room for storing bicycles or skis.

The rental also includes a garage for one car. The attractive location in Ukrainská Street offers excellent amenities – doctor building, pharmacy, bakery. Near the house there are shops, services, offices, schools, several sports grounds, including the Bohemians football stadium, the Eden Arena and the Eden shopping center. Nearby is the well-known Přípotoční Gymnasium. A public transport stop is a five-minute walk away, served by seven daytime and two nighttime tram lines and two daily bus lines. The apartment is also only a few steps away from the Prague - Vršovice railway station. Park Grébovka is five minutes' drive away.

The direct client does not pay any commission. The apartment is heated by a new gas boiler. Energy efficiency indicator: B

The rental price without fees and garage space is CZK 40,000. Monthly apartment fees including garage parking CZK 4,200. The apartment is available from 1 August 2023.

We highly recommend a tour!

Property Characteristics

Listing ID783134
Layout4+1
Available from31/03/2024
Floor2
EPCB - Velmi úsporná
Užitná plocha154
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeOther

Additional information

Wheelchair accessible
Parking
Garage
Pets are welcome
Basement: 20.1 m²
Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportUkrajinská
🚶 187 m (2 min)
Post officePraha 101
🚶 571 m (7 min)
ShopNáš chléb
🚶 34 m (0 min)
BankČeská spořitelna
🚶 670 m (8 min)
Restaurant
🚶 179 m (2 min)
PharmacyLékárna Sámova
🚶 366 m (4 min)
SchoolZŠ U Vršovického nádraží
🚶 337 m (4 min)
KindergardenŠkolička Radost
🚶 215 m (3 min)
Sports fieldFitness Ronnie
🚶 323 m (4 min)
Playground
🚶 518 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.