Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale Studio • 423 m² bez realitkyP4,U Jezerky,těsně u parku Jezerka,metro a Arkády Pankrác 5min.Dům v oplocené zahradě, Prague - Nusle

P4,U Jezerky,těsně u parku Jezerka,metro a Arkády Pankrác 5min.Dům v oplocené zahradě, Prague - NusleEquipped
PriceCZK 290,000


1+kk/+terasa 11m2,z které je vidět na Pražský hrad.(jiho-západní orintace)+sklep-celk.pl.42,3m2,Obytná plocha 30m2.Prodává se včetně zařízení,4.patro cihlového domu umístěného v oplocené zahradě. Na metro Pankrác a obchodní centrum Arkády 5min.pěšky.Na podlahách pravé dubové parkety, vlastní ústřední programovatelné vytápění, v koupelně rohová vana.Kuchyň-lednička skloker,deska.Parkování před domem, nebo na nedalekém hlídaném parkovišti.K bytu patří sklep.Dům nemá výtah.Vlastnictví družstevní, převod do os. vlastnictví se plánuje během roku a půl. Anuita splacena.V současné době platba možná pouze v hotovosti, nebo zástavou jiné nemovitosti.Měsíční popl.celkem 1846Kč + el.plyn.

Property Characteristics

Listing ID78275
LayoutStudio
Floor5
Building typeBrick
Floor space423
Fully furnishedFully furnished
OwnershipCooperative

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.