Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
recreational property to rent, 0 m², Frymburk, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Frymburk, Jihočeský Region
recreational property to rent, 0 m², Frymburk, Jihočeský Region

Recreational property to rent • 2 ložnice without real estateFrymburk, Jihočeský Region

Frymburk, Jihočeský Region

chata za týden: léto 15.500 Kč

Learn More


Pronájem Chaty Frymburk - Lojzovy Paseky v oblasti Jižní Čechy: 2 ložnice, max. 5 osob.chata za týden: léto 15.500kč. Chata klasického stylu se nachází 5 minut chůze od Lipenského břehu a písčité udržované pláže, kde je i ukotvena lodička patřící k objektu, nedaleko cca 150 metrů je restaurace s terasou a hřištěm pro děti. Okolí je velice klidné a vhodné i pro rybáře. Nedaleko je napojení na cyklostezku a lodní dopravu - převoz. Možnost zapůjčení části garáže na kola. U posezení je možno používat udírnu. Vlastní parkovací místa pro 2 až 3 os. vozy před chatou. Kouření jen mimo objekt s ohledem na hosty nekuřáky. WiFi na celém pozemku.

Vybavení objektu je pro pohodlný pobyt 5 osob. Dvě ložnice pro 3 a 2 osoby, větší ložnice má balkon s výhledem na přehradu. Velká krytá veranda pro posezení za nepříznivého počasí. V nedalekém městečku Frymburk se nachází mimo jiné velký wellness se saunovým světem a půjčovna kol.

Property Characteristics

NameChata Honza
Bedroom2 ložnice
TownFrymburk - Lojzovy Paseky
Wi-fiano
Saunane
Dogs allowedne
Capacitymax. 5 osob
Cribne
Fire placeano
Swimming poolne
Whirlpoolne

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.