Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 66 m² without real estateBožkovská, Plzeň, Plzeňský Region

Developer project
Božkovská, Plzeň, Plzeňský RegionNew building • Parking • Cellar 3 m²
PriceCZK 3,690,000


Jako přímý majitel nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk s podlahovou plochou 65,6 m², který se nachází ve 2. NP rohového čtyřpodlažního cihlového domu se soukromým dvorem v širším centru Plzně na adrese Božkovská 125/47. Byt je v dobrém technickém stavu k okamžitému nastěhování, má nízké provozní náklady a možnost vyřízení rezidenční karty pro parkování v zóně před domem. K bytu náleží prostorná suchá sklepní kóje. Na vlastní náklady v domě realizujeme opravy společných prostor a výmalbu všech bytových jednotek.

Výhody domu, v němž se byt nachází jsou nová plastová okna, opravená fasáda, soukromý dvůr, úklid společných prostor úklidovou službou a spolehlivý správce domu. V bezprostřední pěší vzdálenosti se nachází škola, školka, potraviny, lékař, dále řada sportovišť v pěší vzdálenosti do 5 minut (bazén, tenisové kurty…), obchodní centrum Slovany dvě zastávky tramvají, tramvajová a trolejbusová zastávka U Duhy 1 minuta chůze, nájezd na Dálnici D5 10 minut autem. V domě nabízíme i další byty k prodeji, více informací Vám rádi sdělíme na uvedených kontaktech nebo je naleznete na webových stránkách společnosti City Home. Vyhotovíme pro Vás kupní smlouvy, zajistíme převod energií a uhradíme návrh na vklad na katastr. U City Home neplatíte provizi za zprostředkování a můžete čerpat další benefity jako sleva až 15 % na nábytek a kuchyně na míru u našeho partnera FajnNábytek. Fotografie s nábytkem představuje vizualizaci návrhu interiéru (byt se prodává nezařízený).

Property Characteristics

Listing ID782651
Layout3+kk
Available from16/05/2023
Floor2
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha66
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 3 m²
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.