Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 450 m² bez realitkyTopělec, Čížová - Topělec, Jihočeský Region

Topělec, Čížová - Topělec, Jihočeský Region
PriceCZK 11,800,000


Luxusní vila v obci Topělec , 3km od Písku. 7 let stará nemovitost na pozemku o rozloze 5600 m². Zastavěná plocha 388 m². Celková užitná plocha 450 m². V prvním podlaží se nachází garáž (částečně podsklepená), samostatná garsoniéra s koupelnou a toaletou uzpůsobená pro osobu na invalidním vozíku , 2 pracovny (možnost propojení s garsoniérou na 3+kk) se samostatným WC, ateliér, technická místnost, spíž, sprchový kout s toaletou a velký obytný prostor propojený s kuchyní a jídelnou. Ve druhém podlaží je ložnice, šatna, koupelna s toaletou, 2 dětské pokoje a pokoj pro hosty. Objekt je vytápěn plynovým kotlem ( hlavní obytný prostor a koupelny podlahovým topením) a je napojen na vodovodní řad. Ochrana objektu je zajištěna EZS napojeným na pult centrální ochrany. Součástí interiéru jsou díla uměleckého kováře Libora Hurdy.

Na pozemku se nachází další 2 objekty. Zahradní domek s dřevníkem a kotcem pro psa a objekt dvojgaráže + jednoho krytého stání. Vrata vjezdu na pozemek a garáže jsou ovládány dálkovým ovládáním. Součástí upravené zahrady osázené vzrostlými stromy je zabudovaná automatická závlaha připojená na vlastní vrt. V zahradě se nachází travnaté volejbalové hřiště.

Property Characteristics

Listing ID78212
LayoutOther
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space450
Floor2
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.