Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 91 m² bez realitkyBelikovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

Belikovova, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPublic transport 5 minutes of walking • Equipped • Parking • Cellar 5 m² • Loggia 5 m²
PriceCZK 2,800,000


/Prohlídky budou možné 4.6.-9.6.

Tento byt je jako ten nejlepší koktejl - kombinuje prvky klidné lokality, prostornosti a výhledu do zeleně.

➡️91 m² užitné plochy

➡️81 m² podlahové plochy

Chcete bydlet v bytě, kde se ráno probudíte s pohledem do zeleně a můžete si vychutnat snídani na lodžii, která se jako náruč roztáhne kolem celého obýváku s jídelnou?

Kromě toho, že byt se nachází v klidné části domu, který obývají starší lidé, má ještě mnoho dalších předností.

Je to hezký a slunný byt v osobním vlastnictví, ve velmi lukrativní a klidné části Ostravy - Zábřehu. Byt se nachází v přízemí cihlového bytového domu. A cihla je zkrátka cihla.

Byt je dobrém stavu, má zděné jádro a samostatné WC s oknem. Koupelna se po stavební úpravě dá s WC propojit.

Dispozice bytu jsou 3,5+1, kdy na obývací pokoj navazuje jídelna, která po lehké stavební úpravě, může sloužit jako zcela samostatný pokoj, případně lze o tuto jídelnu rozšířit přilehlou kuchyň. Ostatní pokoje jsou neprůchozí.

Koupelna je zánovní. V předsíni jsou zabudovány prostorné vestavěné skříně.

V případě zájmu je zde možnost po dohodě, přenechat téměř kompletní vybavení bytu!

V bytě jsou dřevěné parkety ve všech pokojích a zděné jádro zajišťuje, že vás nic neruší.A co teprve kuchyně! Ano, potřebuje renovaci, ale jakmile ji upravíte podle svého gusta, bude to kulinářský ráj. V kuchyni se nachází samostatná odvětrávaná spíži. Není nad to mít vlastní skladiště s potravinami přímo v kuchyni!

Topení je napojené na dálkový rozvod, ohřev teplé vody zajišťuje vlastní zdroj. Celkově je byt ve velmi zachovalém, hezkém stavu a je v pohodě obyvatelný.

Celková výměra bytu je 91 m², včetně lodžie a sklepu.

Ve sklepních prostorech jsou pak krom vlastního sklepu, také další společné a bezpečné prostory.

Do 5 min chůze od domu se nachází veškerá infrastruktura a služby, zastávka Rodimcevova, škola, školka, lékaři, rehabilitační centrum, obchody, (Avion 3 zastávky), restaurace, kino, náměstí, kultura i různá sportoviště, ale například také workoutové hřiště, na kole nebo pěšky je to kousek k řece Odře, do Přírodní rezervace Rezávka, atd.

V pěším dosahu také Bělský les. Bydlení v dosahu MHD směrem na celou Ostavu.

Děti se v nedalekém Bělském lese vyřádí, navíc je jen 7 minut pěšky od bytu. Park je plný dřevěných atrakcí pro děti a sportovních možností pro dospělé. A relax pro zvířecí mazlíčky.

Pokud tedy hledáte dokonalý byt, který kombinuje klidnou lokalitu, prostornost, výhled do zeleně a dostupnost neváhejte a přijďte si prohlédnout tento náš skvost na Belikovova 3 v Ostravě Zábřehu!

This apartment is like the best cocktail - it combines elements of a quiet location, spaciousness and a view of the greenery.

Do you want to live in an apartment where you wake up in the morning with a view of the greenery and can enjoy your breakfast on the loggia that stretches like arms around the entire apartment?

And what about the view when you sit on the terrace, coffee in hand, breathing in the fresh air full of the scent of trees? Besides the fact that the apartment is located in a quiet part of town inhabited by elderly people, it has many other advantages.

It is a nice and sunny apartment in private ownership, in a very lucrative and quiet part of Ostrava - Zábřeh. The apartment is located on the ground floor of a brick apartment building. And brick is simply brick.

The apartment is in good condition, has a brick core and a separate toilet with a window. The bathroom can be connected with the toilet after the construction.

The layout of the apartment is 3.5+1, where the living room is connected to the dining room, which after a slight structural modification, can serve as a completely separate room, or the adjacent kitchen can be extended by this dining room. The other rooms are not partitioned.

The bathroom is new. The hallway has spacious built-in wardrobes.

In case of interest, there is a possibility, by agreement, to transfer almost complete equipment of the apartment!

The heating is connected to the remote distribution, hot water heating is provided by its own source. Overall, the apartment is in a very well-preserved, nice condition and is easily habitable. The total area of the apartment is 90 m², including the loggia and cellar.

In the basement, in addition to the cellar, there are also other common and secure areas.

Whether you look out from the balcony, terrace or window, you will always have a view of the green surroundings. And overlooking the green surroundings will make you feel like you're in an oasis of calm.

Within a 5-minute walk from the house there is all infrastructure and services, the Rodimcevova bus stop, school, kindergarten, doctors, rehabilitation center, shops, (Avion 3 stops), restaurants, cinema, square, culture and various sports facilities, but also, for example, a workout playground, by bike or on foot it is a short walk to the Odra River, to the Rezávka Nature Reserve, etc.

Within walking distance also the Belsky Forest. Housing within easy reach of public transport towards the whole Ostava.

Children will have fun in the nearby Belsky Park, which is only 7 minutes walk from the apartment. The park is full of wooden attractions for children and sports options for adults. And relaxation for pets.

The apartment has quality parquet floors in all rooms and the brick core ensures that nothing disturbs you.

And what about the kitchen! Yes, it needs renovation, but once you customize it to your liking, it will be a culinary paradise.

The kitchen has a separate vented pantry.

Property Characteristics

Listing ID780118
Layout4+1
Available from01/07/2023
Floor1
Building typeBrick
DesigneStandard
Floor space91
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCE
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Basement: 5 m²
Parking
Loggia balcony: 5 m²
MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportRodimcevova
\uD83D\uDEB6 456 m (5 min)
Post officeOstrava 4
\uD83D\uDEB6 620 m (7 min)
ShopPotraviny Slunce
\uD83D\uDEB6 246 m (3 min)
BankFio banka Ostrava Zábřeh
\uD83D\uDE98 1,691 m (5 min)
RestaurantHAPEČKO
\uD83D\uDEB6 514 m (6 min)
PharmacyAmbra
\uD83D\uDEB6 539 m (6 min)
SchoolZákladní škola Kpt.Vajdy
\uD83D\uDEB6 222 m (3 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 256 m (3 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 409 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 623 m (7 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.