Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 134 m² without real estateGen. Přikryla, Lysá nad Labem, Středočeský Region

Gen. Přikryla, Lysá nad Labem, Středočeský RegionPublic transport 6 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Terrace 12 m²
PriceCZK 9,300,000


Moderní bezbariérový bungalov s terasou, 4+kk

Lysá nad Labem

Užitná plocha 134 m2, pozemek 588 m2

Dřevostavba z roku 2017 je energeticky úsporná, nabízí praktické řešení prostor a logické uspořádání místností. U domu je dlážděné stání pro auto, prostorný zahradní domek s přívodem elektřiny a dostatkem místa pro kutění. Topení je řešeno kondenzačním plynovým kotlem se zásobníkem TUV, krbovými kamny na dřevo a je možné přidat fotovoltaiku. Střecha domu je lehká plechová Satjam, okna jsou trojskla, dům má důkladné zateplení. Přímý přístup do zahrady je na třech stranách domu.

Dům má ložnici rodičů, dva stejně velké dětské pokoje, chodbu s velkým úložným prostorem, velká koupelna je vybavená rohovou vanou a prostorným sprchovým koutem, WC a umyvadlem. V technické místnosti je umístěn plynový kondenzační kotel, zásobník na teplou vodu, regulace podlahového topení, WC, umyvadlo a prostor na pračku a sušičku. Hlavní obytný prostor vzniká propojením kuchyně do U, jídelního koutu a obývacího pokoje. Přístup na půdu je z chodby domu po výklopných schůdkách ve stropním otvoru. Půda je pochozí v prostřední části, šíře cca 2 metry, je vhodná k ukládání sezónních věcí. Z obývacího pokoje je přístup na terasu s krytou pergolou porostlou pnoucími růžemi. Plocha terasy je rozšířena o světlý ateliér, který nabízí řadu využití.

V zadní části pozemku je kopaná studna s užitkovou vodou, na kterou je napojen systém umělého zavlažování s digitálním programovatelným spínačem. Zahrada je udržovaná, bohatě osázená květinami a okrasnými keři.

Největší prosklené plochy jsou nasměrovány na jihozápad zahrady, vstupem na příjemnou zastřešenou terasu. Odtud je výhled do soukromí rozkvetlé zahrady s malými ovocnými stromy a okrasnými keři.

Veškerá občanská vybavenost je ve městě Lysá nad Labem. Výborná dopravní dostupnost do Prahy, Nymburka, Kolína, Poděbrad a Mladé Boleslavi po dálnicích D10 a D11, vlakem a lokální doprava busem.

Parkovat lze na pozemku a na ulici před domem. Napojeno na inženýrské sítě vodovod, kanalizace, plynovod, elektřina 230V.

Property Characteristics

Listing ID776038
Layout4+kk
Available from31/10/2023
ConditionNew-build
Building typeWooden
AgeUp to 10 years
DesigneStandard
Užitná plocha134
Fully furnishedPartly
Plot space588
OwnershipPersonal
EPCC - Úsporná
HeatingCentral
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace/deck: 12 m²
Parking
Wheelchair accessible
MHD 2 minutes by car

What you will find nearby

Public transportLysá nad Labem, Litol, Mírová
🚶 536 m (6 min)
Post officeLysá nad Labem
🚘 1,684 m (4 min)
ShopPENNY
🚶 770 m (9 min)
BankMONETA Money Bank
🚘 1,677 m (4 min)
RestaurantMatylda
🚘 1,362 m (4 min)
PharmacyDr. Max
🚘 1,573 m (4 min)
SchoolZŠ Tomáše Garigue Masaryka
🚘 1,221 m (3 min)
KindergardenDráček
🚘 925 m (3 min)
Sports fieldTJ Sokol Lysá
🚘 1,749 m (4 min)
Playground
🚶 765 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.