Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 1887 m² without real estateÚjezdsko-Kostelany, Kostelany - Újezdsko, Zlínský Region

Újezdsko-Kostelany, Kostelany - Újezdsko, Zlínský Region
PriceCZK 2,240,000


8+2 vhodný jako dvougenerační bydlení nebo bytový dům či jiná investice. Dům se nachází v obci Újezdsko 10km jižně od Kroměříže v mikroregionu turistické oblasti Chřibsko.

Zastavěná plocha a nádvoří o velikosti 697m2 na níž je situován dům s podlahovou plochou 382 m2 ve třech nadzemních podlažích s dispozicí :

1.pp. - suterén (110 m2) : vila je podsklepena z uličního pohledu na úrovni terénu, sklepy jsou tvořeny čtyřmi místnostmi, chodbou se schodištěm a garáží.

1.np. (136 m2) - Vstupní předsíńka, hala se schodišti, WC, chodba, kuchyň a spíž, čtyři pokoje a koupelna.

2.np. (136 m2) je bez dokončených podlah, rozvodů vody a vytápění, řešeno stejně jako 1.np. tj. schodištní hala, WC, balkon, chodba, čtyři pokoje, kuchyně a koupelna.

Samotný dům je v dobrém udržovaném stavu, chybně vyspádovaná rovná střecha umožňuje vytvoření terasy či přestavbu na zelenou střešní zahradu s výhledem na Brdo nebo sedlovou střechu. Vytápění je realizováno plynové ústřední, elektrické (akumulační) i kotel na pevná paliva. Dům má vlastní vodárnu a septik, možnost připojení na obecní vodovod před domem.

Součástí je zahrada se zpevněnou plochou, okrasnými křovinami a původními vzrostlími stromy (listnaté i jehličnany) včetně ovocných o velikosti až 1190m2. Autobusová zastávka je takřka před domem, v dosahu pak mateřská a základní škola v Kostelanech jakož i hotel, restaurace, sportovní hala, chov koní a společenské akce na Ranči Kostelany, Rekreační areál Kudlovská dolina a Lesní penzion BUNČ či Rozhledna Brdo.

Property Characteristics

Listing ID77363
LayoutOther
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Floor space1,887
Floor3
Building typeBrick

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.