Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 88 m² without real estateŠámalova, Horoušany, Středočeský Region

Šámalova, Horoušany, Středočeský RegionPublic transport 3 minutes of walking
PriceCZK 8,290,000


Nabízím k prodeje rohový řadový rodinný dům na pozemku 341 m2, s užitnou plochou domu 88 m2 a zahradou 277 m2. Dům se nachází v obce Horoušany, což je necelých 8 km od Prahy s výbornou dopravní dostupnosti. V Horoušanech najdete mateřskou školku, rybník, dětské hřiště, restaurace, stezky, prodej potravin. Škola se nachází v nejbližších Úvalech a Nehvizdech.

Tento projekt řádových domku je výjimečný. Jedná se o trojdomky, několik rohových domu mají zaoblené rohy. Právě takový hezký dům nabízíme – je rohový, poslední v ulice, s výhledem do pole a zeleně. Dům je maximálně osvětlený, množství oken dává hezký výhled ze všech stran a slunce krásně osvětí a ohřeji váš bytový prostor. I auto nezůstává bez pozoru – parkovací místo bude připraveno před domem, a vjezd bude bez komplikace.

Jelikož dům byl plánován pro bydlení naší rodiny, byli provedené velké nadstandardní změny- dokoupené a instalované tepelné čerpadlo s bojlerem na 200l a ohříváním podlah v celém domě, také nadstandartní betonové schodiště pro největší bezpečnost a nejdelší využití bez nutnosti oprav. Podlahy změněné z lamino na lepený vinyl pro rychlejší ohřev podlah a lepší odolnost.

Nadstandardní změny byli provedené také v koupelnách – změny obkladu a dlažby na italské velkoformátové obklady, závěsné wc a hezká vana, kvalitní walk-in sprchový kout, nadstandardní umyvadla se skřínky, a všechny baterie.

Dům je členěn jako 4kk, v prvním podlaží najdete předsíň, malou šatnu a wc se sprchovým koutem. Obývací pokoj disponuje přípojkou na krbová kamna. Další úložný prostor najdete pod schodišti. Ve druhém patře na vás čeká wc s vanou a tři samostatné pokoje. Jeden pokoj naprosto fascinují zaobleným rohem a okny přes obě zdi. Dům je zcela laská na první pohled a bude se tam bydlet v klidu a harmonie.

Property Characteristics

Listing ID772922
Layout4+kk
Plot space341
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha88
Available from26/03/2023
ConditionNew-build
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportHoroušany
🚶 275 m (3 min)
Post officeNehvizdy
🚘 3,312 m (5 min)
Shop
🚘 3,211 m (4 min)
BankČSOB
🚘 9,210 m (12 min)
RestaurantRestaurace u Drástů
🚘 3,213 m (4 min)
PharmacyÚvalská lékárna
🚘 6,014 m (9 min)
SchoolZákladní škola
🚘 3,152 m (4 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 3,265 m (5 min)
Sports fieldSokolovna
🚘 3,274 m (5 min)
Playground
🚘 1,992 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.