Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+1 • 82 m² without real estateSNP, Ústí nad Labem, Ústecký Region

Reserved
SNP, Ústí nad Labem, Ústecký RegionPublic transport 4 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Cellar 7.8 m² • Loggia 3.9 m²
PriceCZK 2,990,000Save CZK 910,000CZK 3,900,000


Nabízím k prodeji byt v žádané lokalitě Ústí n/L-Skřivánek. Byt je umístěn ve zvýšeném přízemí panelového domu, který prošel rekonstrukcí vnitřínch prostor. Jsou zde nové rozvody TUV,SV a odpadu. Dům je celý je zateplen a má novou střechu. Celkově je dům velmi dobře udržován. Byt je v osobním vlastnictví s velmi nízkými náklady na bydlení.

Samotný byt disponuje velkorysými rozměry 82m2. Rozčleněn je na 4 obytné pokoje - dva menší, dva větší a kuchyň s větším kuchyňským koutem (4+1). Hned za dveřmi do bytu je v chodbičce umístěna prostorná šatna se skříněmi. K největšímu pokoji náleží prosklená lodžie situovaná na jihozápadní stranu. Na stejnou stranu je situován i druhý největší pokoj. Všechny pokoje mají samostatný vstup - nejsou tedy průchozí. Před nějakou dobou prošel byt částečnou rekonstrukcí, kdy došlo k vyzdění jádra, rekonstrukci koupelny a zdařilou modernizaci kuchyňské linky, která je osazena vestavnými spotřebiči. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a závěsným WC. Je zde také připravený prostor pro umístění pračky či rozměrné police. V celém bytě došlo k výměně starých oken za plastová s žaluziemi. Okna mají garnýže se speciálním mechanismem, který umožnuje jejich spouštění, a tak usnadňuje věšení záclon. Pokoje jako takové jsou v původním stavu, ale nevyžadují žádnou větší rekonstrukci - maximálně nové lino, či výmalba dle vašeho vkusu. Určitě stojí za osobní prohlídku.

Dále k bytu náleží dva sklepy. Nejedná se o kóje, ale sklepy zděné vhodné například pro úschovu kol a podobně.

Poloha domu je velmi příznivá. V blízkém dosahu je veškerá občanská vybavenost - škola, školka, zdravotní středisko, supermarket Norma, vše cca do 150metrů. Snadno dosažitelné centrum města, letní kino, základní umělecká škola, Bertino údolí, restaurační zařízení.... zkrátka široká nabídka kulturního i společenského vyžití.

Property Characteristics

Listing ID769170
Layout4+1
Available from01/01/2024
Floor1
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
DesigneStandard
Užitná plocha82
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionBathroom unit
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 7.8 m²
Parking
MHD 4 minutes on foot
Loggia balcony: 3.9 m²
Lift

What you will find nearby

Public transportMalátova
🚶 374 m (4 min)
Post officeÚstí nad Labem 1
🚘 1,621 m (4 min)
ShopNorma
🚶 290 m (3 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,475 m (6 min)
RestaurantMotýlek
🚶 395 m (5 min)
PharmacyEUC Lékárna
🚘 1,734 m (4 min)
SchoolZákladní škola SNP
🚶 250 m (3 min)
KindergardenMŠ Skřivánek
🚶 493 m (6 min)
Sports fieldSportovní střelnice
🚘 2,565 m (6 min)
Playground
🚶 485 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.