Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Flat for sale Studio • 32 m² bez realitkyVe Slatinách, Prague - Záběhlice

Ve Slatinách, Prague - Záběhlice
PriceCZK 1,650,000


PŮVODNÍ CENA 1.750.000 Kč = SLEVA 100.000 Kč!

PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ PLNĚ ZAŘÍZENÝ BYT! RK NEVOLEJTE!

Parametry: 1+kk, 32,1 m2, částečně zařízený (po dohodě lze přenechat plně zařízený). V ceně je dřevěné vestavěné patro na spaní, velká šatní skříň v předsíni, vybavená koupelna, kompletní kuchyňská linka - horkovzdušná trouba s grilem, sklokeramická varná deska, nerezový odsavač par. Dále lze přenechat zařízený pracovní prostor pod patrem, skříňky/knihovny, jídelní stůl a židle, velkou lednici v záruce, pračku se sušičkou, TV, křesla, sedačku. Spotřebiče jsou značky Indesit. K bytu náleží sklep 2 m2.

Lokalita: Praha 10 - Zahradní město. Dostupnost autem vynikající: Strašnice, Hostivař, Spořilov, Nusle, Vršovice, Jižní spojka - perfektní do všech směrů. Dostupnost MHD: autobusy na všechna 3 metra (A - Strašnická, Skalka; B - Vysočanská; C - Pankrác). Klid, zeleň, v blízkosti sportovní areál, obchody, poliklinika, pošta - vše do 10-15 min. pěšky.

Dům a byt: dům postaven/kolaudován 2005 (téměř novostavba), byt v osobním vlastnictví. Byt je ve 2. nadzemním podlaží, které je ale vzhledem ke stavbě domu ve svahu současně přízemím, hlavní vchod do domu je ve stejném podlaží jako byt.

Property Characteristics

Listing ID76814
LayoutStudio
OwnershipPersonal
RizikaPrověřit »
Floor space32
Floor1
Building typeBrick

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.