Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 77 m² without real estatePodbělohorská, Prague - Smíchov

Podbělohorská, Prague - SmíchovPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Lift • Parking • Garage • Balcony 10 m² • Cellar 6 m² • Terrace 117 m²
Monthly rentCZK 55,000

+ Service chargesCZK 7,000
+ Refundable depositCZK 150,000


Nový byt v nedávno dokončené prestižní uzavřené rezidenční obci Císařská Vinice, která se nachází v klidné zelené lokalitě Prahy 5, přímo pod úpatím oblíbeného rekreačního parku Ladronka.

Tento luxusní 3KK byt s vnitřní plochou 77 m2, orientovaný na jih na vyvýšeném svahu, zasazený mezi upravené společné zahrady plné vzrostlých stromů a rostlin kvetoucích po celý rok, které poskytují má unikátní soukromou zahradu o velikosti 100 m2, spolu s krytou dřevěnou terasou 20 m2 pro venkovní stolování a relaxaci.

Velkoformátová francouzská okna s nadrozměrnými posuvnými dveřmi od podlahy až ke stropu, které se otevírají na terasu, poskytují dostatek přirozeného světla a relaxační výhled na krásnou společnou zahradu i městské panorama a vytvářejí pocit mnohem většího bytu, který je v srdce přírody a přitom jen kousek do města.

Byt se skládá ze vstupní částí, dvou ložnic, luxusně zařízené koupelny s armaturami Villeroy & Boch a Hansgrohe, prádelny (včetně zbrusu nových praček a sušiček Miele), toalety pro hosty, obývacího pokoje a vysoce kvalitní kuchyně Hanak, s pultem Silestone- desky, spotřebičemi Miele a ostrůvku s vestavěnou luxusní vinotékou.

V celém bytě jsou naolejované dubové palubky s velkoformátovou krémovou dlažbou v koupelně a prádelně, vana byla specificky upravena tak, aby poskytovala plně funkční integrovaný sprchový kout.

Z bytu je snadný přístup k jednomu parkovacímu místu pro auto přímo pod bytem v zabezpečené podzemní garáži, kompletní s nabíječkou EV a samostatnou uzamykatelnou komorou / sklepem o velikosti cca. 6 m2. Vše je zahrnuto v ceně pronájmu.

K nastěhování ihned v březnu, částečně zařízený nebo nezařízený.

Měsíční zálohové servisní poplatky jsou stanoveny na relativně nízkých 7 000 Kč (bez elektřiny), přičemž areál je profesionálně řízen zkušeným externím facility managerem. Kauce je 3 měsíční nájemné. Bez poplatku za agenturu, potencionální nájemníci jednají přímo s pronajímatelem.

Zahrada bude dokončena novými travními koberci koncem března (až přijde teplejší počasí) a pro nenáročnou údržbu automatickým zavlažovacím systémem Gardena a elektrickou robotickou sekačkou na trávu, obojí s ovládáním přes internet/mobil.

Lokalita bytu je take jedinečná, bezprostředně sousedí s parkem Landronka a různými sportovišti. Dopravni spojeni je také velice praktické, nejbližší autobusová zastávka je 1 min chůze, nejbližší stanice metra Nemocnice Motol je 4 min autobusem, stanice Anděl je 10 min jizdy. Strahovský klášter je vzdálen 3 km a staré město Praha 12 minut autem. Letiště Praha je vzdáleno méně než 15 minut jízdy.

Mezi další atributy patří superrychlé internetové připojení s nejnovějším TP Link Routerem, Loxone systém chytré domácnosti včetně alarmu, zabezpečení na místě pomocí CCTV kamer, nejnovější video interkom s konektivitou na dálku/iPhone pro vzdálenou komunikaci s návštěvou a sociální vinárna. v komplexu.

New apartment in the recently completed prestigious "Císařská Vinice" gated residential community, located in a quiet leafy area of Prague 5, just below the foot of the popular Ladronka recreational park.

Oriented to the South in an elevated hillside position, set amongst landscaped common gardens with established trees and flowering plants providing year-round colour, this luxury 3KK apartment with internal area of 77sqm is situated on the ground floor, and additionally has a unique private garden of 100 sqm, together with a covered wrap-around wooden terrace of 20 sqm for outdoor dining and relaxing.

Large-format French windows with an oversize floor-to-ceiling sliding door opening to the terrace, provides an abundance of natural light and relaxing views of both the beautiful common garden and district skyline, creating a sense of a much larger apartment that is in the heart of nature while being only a short distance to the city.

Configured with an entry area, two bedrooms, luxuriously appointed bathroom with Villeroy & Boch and Hansgrohe fittings, laundry room (with new Miele washer and dryer appliances included), a guest toilet, loungeroom, and high-quality Hanak kitchen with Silestone counter-tops, Miele appliances and an island bench with built-in wine fridge/vinotec.

Oiled oak floorboards run throughout the apartment with large format cream tiles in the bathroom and laundry, while the bath has been completely re-fitted to provide an integrated shower.

Easy access to a car space directly below the apartment in the secure underground parking garage, complete with an EV charger, and a separate lockable storage room of approx. 6 sqm. All included in the asking price.

Available to move in immediately in March, semi-furnished or unfurnished.

Monthly advance service charges are set at a relatively low Kc 7,000 (excluding electricity) with the complex professionally managed by an experienced external facility manager. 3 months security deposit required. No agency fees, prospective tenants deal directly with the landlord.

The garden is to be completed with new grass carpets during late March (when warmer weather arrives), and for low maintenance, an automated (mobile controlled) Gardena watering irrigation system and electric robotic lawn mower, both internet/mobile phone controlled.

Immediately adjacent to Landronka Park and various sporting fields, the nearest bus stop is a 1 min walk, with the nearest metro/subway station (Nemocnice Motol) 4 mins away by bus and Andel 10 mins away. Strahov Monastery is 3km away and Prague’s old town 12 mins away by car, while both the Homolka and Motel Hospitals are a short 2km, or 4 mins drive. Prague Airport is less than a 15 mins drive.

Other attributes include a fast internet connection with latest TP Link Router included, Loxone smart home system including alarm, on-site security with CCTV cameras and latest video intercom system with remote/iPhone connectivity for remote visitor communications.

Property Characteristics

Listing ID762402
Layout3+kk
Available from01/03/2024
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha77
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCA - Mimořádně úsporná
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Additional information

Balcony: 10 m²
Wheelchair accessible
Parking
Garage
MHD 2 minutes on foot
Terrace/deck: 117 m²
Basement: 6 m²
Lift
Front garden 117 m²
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportSpiritka
\uD83D\uDEB6 181 m (2 min)
Post officePraha 56
\uD83D\uDE98 2,139 m (4 min)
ShopKrámeček
\uD83D\uDE98 1,021 m (2 min)
BankČSOB
\uD83D\uDE98 3,656 m (6 min)
RestaurantSpiritka
\uD83D\uDEB6 682 m (8 min)
PharmacyMagistra
\uD83D\uDE98 1,571 m (4 min)
School
\uD83D\uDE98 2,774 m (6 min)
KindergardenMiniškolka U Spiritky
\uD83D\uDEB6 242 m (3 min)
Sports fieldSportovní klub Čechie Smíchov
\uD83D\uDEB6 202 m (2 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 358 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.