Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+1 • 74 m² without real estateMazurská, Prague - Troja

Mazurská, Prague - TrojaPublic transport less than a minute of walking • Partially equipped • Lift • Cellar 1.2 m² • Loggia 5.5 m²
Monthly rentCZK 17,000

+ Service chargesCZK 6,000
+ Refundable depositCZK 40,000


K dlouhodobému pronájmu nabízíme částečně vybavený byt v 8. NP panelového domu v Praze 8 - Troji o dispozici 3+1 po částečné rekonstrukci. Řešením i občanskou vybaveností v okolí jde o bydlení vhodné pro rodinu s dětmi.

Podlahová plocha bytu je 68 m2 + lodžie a sklep - celková užitná plocha je 74,5 m2. Kuchyně s množstvím úložných prostor disponuje lednicí, myčkou nádobí, horkovzdušnou troubou, indukční varnou deskou, digestoří a mikrovlnkou. Obývací pokoj je převážně nevybavený, je zde pouze rozkládací pohovka. Dále jsou v bytě dva neprůchozí pokoje, z nichž jeden (sloužil jako dětský pokoj) je v současnosti vybaven patrovou postelí a komodou, v druhém se nacházejí prostorné vestavné skříně a dvoulůžko s nočními stolky. Další prakticky řešené úložné prostory jsou v chodbě. Koupelna je vybavena pračkou, záchod oddělený. V předsíni se nacházejí bezpečnostní vchodové dveře. Zasklená lodžie rekonstruována v r. 2022. Okna jsou orientovaná severojižně, plastová, uzamykatelná (přetěsněna v roce 2020, v témže roce došlo i k revizi topení).

Dopravní dostupnost - před domem je zastávka autobusu (metro C Kobylisy 7 minut). V bezprostředním okolí bytu se nachází obchod s potravinami, nákupní centrum, poliklinika, školka, základní škola, několik dětských hřišť, v širším okolí je množství zeleně - botanická a zoologická zahrada, Čimický a Ďáblický háj, přírodní památka Velká Skála, Čimické, Bohnické a Drahaňské údolí a dále například aquacentrum Šutka. Trojská lávka zajišťuje pěší dostupnost Stromovky.

Nájemné: 17000 Kč

Poplatky: 4500 Kč (záleží na počtu osob a spotřebě)

Elektřina: přepis na nájemce

Internet: 500 Kč (5G modem od 02)

Hledáme spolehlivé nájemníky, s nimiž bychom uzavřeli smlouvu nejprve na rok a v případě vzájemné spokojenosti na neurčito. Pokud máte zájem, napište spolu s informací o sobě na zdenek.bily@seznam.cz a domluvíme se na termínu prohlídky. Volné od 1. února, případně dříve – aktuálně probíhají drobné opravy. RK nekontaktovat.

Property Characteristics

Listing ID760161
Layout3+1
Available from01/02/2023
Floor8
Building typePrefab concrete
Age30 - 50 years
DesigneStandard
Užitná plocha74
Fully furnishedPartly
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingElectric boiler

Additional information

Basement: 1.2 m²
Lift
Loggia balcony: 5.5 m²
MHD 0 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPoliklinika Mazurská
🚶 40 m (0 min)
Post officePraha 81
🚶 416 m (5 min)
ShopAlbert
🚶 184 m (2 min)
BankKomerční banka
🚶 351 m (4 min)
Restaurant
🚶 351 m (4 min)
PharmacyBenu
🚶 380 m (5 min)
School1. Střední ScioŠkola
🚶 251 m (3 min)
Kindergarden
🚶 284 m (3 min)
Sports fieldSlovan Bohnice
🚘 2,411 m (6 min)
Playground
🚶 356 m (4 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.