Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 628 m²Rabyně - Blaženice, Středočeský Region

Rabyně - Blaženice, Středočeský RegionEquipped
PriceCZK 14,000,000


Měřín – Rabyně, Rodinný dům s výhledem na přehradu Slapy, chata, restaurace s vinárnou a 2 garáže, celkem 628 m² podlahové plochy a 1300 m² pozemku, 15 min chůze od Slapské přehrady a Aquacentra Měřín s celoročním provozem. Ze Smíchovského nádraží je přímé autobusové spojení se zastávkou před domem.

Aktuálně celý objekt funguje jako zavedený 30 lůžkový penzion se stálou klientelou a nabízí 8 pokojů s koupelnou a toaletou. Dále samostatnou chatku pro dalších 5 osob s koupelnou a toaletou. Součástí prodeje je i restaurace s vinárnou a velkou terasou s výhledem na Slapskou přehradu. Veškeré stavby jsou součástí pozemku 1300 m² a dvě zděné garáže. K pozemku také náleží dlouhodobě pronajaté parkoviště pro 8 aut.

Pitná voda je primárně čerpaná z 35 metrů hluboké studny a sekundárně je připojen i veřejný vodovod. Celkové roční náklady jsou jen 150.000,-

Celý objekt lze využít jako vícegenerační bydlení a nebo na pronájem krátkodobého ubytování s bydlením pro vlastní potřebu.

Property Characteristics

Listing ID756897
LayoutOther
Plot space1,300
OwnershipPersonal
RisksPrověřit »
Užitná plocha628
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Balcony
Terrace

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.