Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 73 m² without real estateNa Klikovce, Prague - Nusle

Reserved
Na Klikovce, Prague - NuslePublic transport 1 minute of walking • Lift • Parking • Cellar 2 m²
PriceCZK 7,950,000


Dovoluji si Vám nabídnou zajímavý byt 2+1, o ploše 73 m², ve 3.podlaží činžovního domu z 30 let minulého století, postaveného ve funkcionalistickém stylu podle návrhu architekta Bertolda Schwarze. Dům, jehož dominantou jsou fasády s keramickými obklady, stojí v atraktivní lokalitě Pankráce/Podolí, v klidné ulici na Klikovce 3, pár kroků od stanice metra C Pražského povstání. Součástí bytu je prostorný sklep (2,46 m²) umístěný v suterénu domu.

Jednotka je v původním stavu před rekonstrukcí a dá se upravit na "3+kk", dle vlastních představ a zadání budoucího vlastníka. Dveřmi vstoupíte do předsíně (3,57 m²) a poté do samostatné kuchyně (9,80 m²) orientované do klidného vnitrobloku a vybavené odvětranou komorou/spíží (0,89 m²) na potraviny. Z předsíně (3,57 m²) se vchází do prostorné haly(9,46 m²) se vstupy do samostatných prostorných pokojů (22,19 m² a 18,59 m²) orientovaných východním směrem do klidné ulice s výhledem do zeleně a sportoviště městské části.

Okna v obytných pokojích jsou původní dřevěná-špaletová a lze je citlivou renovací zachovat. Na podlahách obytných místností a haly a jsou položeny parkety, které opět po odborném zásahu mohou dále sloužit svému účelu. Byt má samostatnou koupelnu, WC a komoru na úklidové prostředky. Do koupelny se vstupuje dveřmi z obytné haly a zároveň z z místnosti, která plnila funkci ložnice.

Majitelé jednotek mohou dále využívat "zelený dvůr", kde je příjemný "azyl" ve stínu zeleně za letních horkých dní. Vlastníci bytů mohou dále k posezení a odpočinku využívat bezplatně střešní terasu, odkud je impozantní výhled na okolí Pankráce a panorama nedalekého Smíchova.

Bydlící jistě ocení i bezproblémové parkování před domem za rezidenční poplatek městu ve výši 1.200,-Kč/rok.

Jednotka poskytne velmi útulné a klidné bydlení v žádané lokalitě Prahy 4 s výbornou dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v místě (stanice metra C 7 min., OC Arkády, areál Vyšehradu za rohem). Blízkost Vltavy, sportovního komplexu Žlutých lázní a cyklostezky v Podolí zase vybízí k volnočasovým aktivitám a relaxaci v přírodě na dosah centra metropole.

Rozměry místností na zobrazeném půdorysu bytu jsou orientační.

Pro domluvení prohlídky mě kontaktujte prosím emailem, ozvu se Vám zpět.

Property Characteristics

Listing ID750742
Layout2 bedroom
Available from13/11/2022
Floor3
Building typeBrick
HeatingCentral
Užitná plocha73
Fully furnishedUnfurnished
ConditionGood
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 2 m²
Lift
Parking
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportKlikovka
🚶 99 m (1 min)
Post officePraha 49
🚘 962 m (2 min)
ShopPotraviny
🚶 230 m (3 min)
BankČSOB
🚶 323 m (4 min)
RestaurantNa Klikovce
🚶 52 m (1 min)
PharmacyLékárna Na Pankráci
🚶 206 m (2 min)
SchoolZákladní škola Plamínkové
🚶 752 m (9 min)
KindergardenVysehrad Monsters
🚶 426 m (5 min)
Sports fieldTJ Pankrác
🚶 125 m (2 min)
Playground
🚶 207 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.