Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 150 m² without real estateNáplavní, Prague - Nové Město

Náplavní, Prague - Nové MěstoPublic transport 1 minute of walking • Lift • Cellar 2 m² • Terrace 6 m²
PriceCZK 24,000,000


Hledáte byt v atraktivní lokalitě v centru Prahy v klidné ulici v blízkosti Národního divadla (5min chůze), Náplavky (2min chůze), Tančícího domu (2min chůze) s dobrou dopravní dostupností? Přímý majitel nabízí k prodeji mezonetový byt 4+kk, 150 m2, s terasou. Byt se nachází v 6. a 7. nadzemním podlaží v secesním domě po rekonstrukci s výtahem. Byt je orientován na JV-JZ, je vzdušný a světlý.

Po vstupu do bytu se před Vámi otevře předsíň, ze které vedou dveře do 2 místností, samostatné koupelny, samostatného WC a schodiště do druhého patra. Pokoj vlevo od vstupních dveří je orientován do klidného vnitrobloku a je vybavený klimatizací. Vstup do velkolepého prostoru obývacího pokoje spojeného s kuchyňským koutem (cca 45m2) se nachází vedle schodiště naproti vstupním dveřím. Tento prostorný pokoj je orientován do Náplavní ulice. U vstupu do pokoje se nachází moderní kuchyňská linka vybavena veškerými spotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, mikrovlnná trouba, lednice, digestoř). Část pokoje s kuchyní je vybavena střešními okny s žaluziemi s automatickým ovládáním. Obytná část pokoje je osvětlena velkým trojdílným oknem. V první patře bytu najdete také koupelnu se sprchovým koutem, pračkou a sušičkou. Vedle koupelny je také samostatné WC.

Po schodech vyjdete do druhého patra bytu, kde se nachází 2 místnosti, druhá koupelna a druhé samostatné WC. Napravo od schodiště vejdete do menšího ze dvou pokojů, který může sloužit například jako dětský pokoj nebo knihovna. Tento pokoj je orientován do Náplavní ulice je vybaven střešními okny s žaluziemi s automatickým ovládáním a klimatizací. Vedle pokoje se nachází samostatné WC. Naproti schodišti najdete koupelna se sprchovým koutem a rohovou vanou. Před vstupem do hlavní ložnice je pamatováno na šatní prostor. Hlavní ložnice je vybavena klimatizací a vstupem na prostornou zastřešenou terasu. Ložnice i terasa jsou orientovány do klidného vnitrobloku.

Byt je vytápěn samostatným plynovým kotlem s termostatem, který zajišťuje i ohřev vody. S bytem je spojeno výlučné užívání nově zbudované uzamykatelné sklepní kóje. V domě se nachází prostory k uložení kočárků, jízdních kol a obdobného vybavení.

Kdo miluje panorama Prahy si nesmí nechat ujít vyhlídku z terasy Tančícího domu. Milovníci kultury ocení blízkost výstavní síně Mánes, od které se krátkou procházkou podél Vltavy dostanete až k Národnímu divadlu. Pokud spíše preferujete dobré jídlo a nevšední gastronomické zážitky, doporučujeme navštívit nedalekou Náplavku s krásnými bary a kavárnami přímo u Vltavy. O víkendu pak můžete zažít autentickou atmosféru nejvyhledávanějších farmářských trhů v Praze. Klidné chvíle v zeleni můžete strávit v krásném parku na ostrově Žofín nebo na Karlově náměstí, kde najdete zábavu i pro svoje ratolesti na dětském hřišti. Po dlouhém dni plném zážitků si můžete užít rodinnou atmosféru v místní útulné vinárně, která se nachází přímo v přízemí domu.

V domě jsou v nabídce i další byty na prodej.

Looking for an apartment in the most popular location in the heart of Prague, but at the same time calm and peaceful, near the National Theatre (5min walk), Náplavka (2min walk), the Dancing House (2 min) and the best public transport access?

Directly from the owner we would like to offer a 4+kk duplex apartment for sale, 150m2, with a terrace. The apartment is located on the 6th and 7th floor of a freshly renovated Art Noveau building with a lift. Facing south-east and south-west, the apartment is really airy and bright.

When entering the apartment you will be welcomed by a spacious hall where you will see doors to 2 rooms, separated bathroom and a toilet and also the staircase leading to the next floor. The room on the left from the entrance is facing the calm inner courtyard and is equipped with air-conditioning. The entrance to the enormous space combining the living room and kitchen area (45m2) is located next to the staircase, opposite the main entrance. This spacious room is facing Naplavni Street. At the entrance you will find a modern kitchen equipped with all appliances (induction stove, electric oven, dishwasher, microwave, refrigerator and extractor hood). A part of this room has roof windows with automatic blinds. The living room area has a big triple window. On the first floor of this apartment you will also find a bathroom with shower, washing machine and tumble drier. There is also a separate toilet next to the bathroom.

The staircase will lead you to the next floor where you will find 2 rooms, another bathroom and another separate toilet. To the right from the staircase there is an entrance to the smaller of the two rooms. This would be ideal for a kids room, office or a library. This room is facing Naplavni Street and is equipped with roof windows with automatic blinds, and also with air-conditioning. Next to the room there is a toilet. Opposite the staircase there is a bathroom with a shower and a corner bathtub. Before you enter the main bedroom you will find a cloakroom. The main bedroom has air-conditioning and also a spacious covered terrace. The bedroom and the terrace are facing the calm inner courtyard.

The heating system is a separate gas boiler with a thermostat, also providing water heating. A newly-built locked cellar cubicle is also available for individual use as a part of the apartment. The building also offers shared units for storing bicycles, prams, etc.

Those who love the Prague city panorama cannot miss the view form the Dancing House terrace. The art lovers will appreciate the neighborhood of Manes gallery from which you can enjoy just a short walk along Vltava river which will bring you to the National Theater. Should you prefer fine dining and exceptional gastronomy, we recommend a visit to Náplavka where you can find original bars and cafes on Vltava bank.

If you are not fully satisfied with the size or layout of the apartment, have a look at other offers of apartments available for sale.

Property Characteristics

Listing ID749192
Layout4+kk
Available from06/11/2022
Floor6
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha150
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Additional information

Terrace/deck: 6 m²
Lift
Basement: 2 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportJiráskovo náměstí
\uD83D\uDEB6 154 m (2 min)
Post officePraha 28
\uD83D\uDEB6 548 m (7 min)
ShopThe Real Meat Society
\uD83D\uDEB6 26 m (0 min)
BankMONETA Money Bank
\uD83D\uDEB6 399 m (5 min)
RestaurantU Matějíčků
\uD83D\uDEB6 46 m (1 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDEB6 562 m (7 min)
SchoolZákladní škola Brána jazyků
\uD83D\uDEB6 229 m (3 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 299 m (4 min)
Sports fieldContours Fitness
\uD83D\uDEB6 677 m (8 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 222 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.