Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 4+kk • 148 m² without real estatePod Akáty, Prague - Velká Chuchle

Pod Akáty, Prague - Velká ChuchlePartially equipped • Parking • Terrace 32 m²
Monthly rentCZK 38,000Save CZK 4,000CZK 42,000

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 43,000


Nabízíme prostorný a světlý jednopodlažní byt s velkou terasou (32m2) ve výjimečně klidné a dobře dostupné čtvrti Praha-Velká Chuchle. V bytovém domě se nachází pouze čtyři bytové jednotky, z nichž je tento byt největší. Dům se nachází v pěší vzdálenosti od autobusové zastávky, mateřské a základní školy a v bezprostřední vzdálenosti přírodní rezervace. Užitná plocha bytu je 148 m2 a dispozičně je řešen jako 4+kk. V ceně pronájmu je jedno parkovací místo na venkovním parkovišti na pozemku, které je hlídané kamerovým systémem.
 Byt se pronajímá částečně zařízený a skládá se ze čtyř obytných místností – tří ložnic a prostorného obývacího pokoje s plně vybaveným kuchyňským koutem. Dále se v bytě nachází velká koupelna s toaletou, dvěma umyvadly, vanou a sprchovým koutem, druhá samostatná toaleta a komora s přípravou na pračku a sušičku. Na terasu je vstup z obývacího pokoje a dvou ložnic. Vytápění bytu je řešené pomocí podlahového vytápění a v každé místnosti je klimatizace. Na všech oknech v bytě jsou vnitřní žaluzie. K bytu dále náleží samostatný alarmový systém a domácí videotelefon.
 Cena pronájmu je 38 000 Kč měsíčně, kauce je ve výši jednoho měsíčního nájmu a měsíční paušální částky za služby. Elektřina se přepisuje na nájemce. Za studenou/teplou vodu, odvoz odpadu a vytápění se platí měsíčně paušální částka ve výší 5 000 Kč. Pronájem je zřizován přímo majitelem, není proto účtován poplatek pro realitní kancelář.

Property Characteristics

Listing ID746896
Layout4+kk
Available from01/12/2022
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha148
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typeBrick

Additional information

Terrace/deck: 32 m²
Pets are welcome
Parking

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.