Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 67 m² without real estateKukelská, Prague - Hloubětín

Kukelská, Prague - HloubětínPublic transport 1 minute of walking • Equipped • Lift • Parking • Cellar 4 m² • Loggia 8 m²
Monthly rentCZK 19,900

+ Service chargesCZK 5,000
+ Refundable depositCZK 40,000


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu zrekonstruovaný, tichý a světlý byt 3kk v osobním vlastnictví o dispozici 67m2 v zatepleném panelovém domě s plastovými okny se zasklenou lodžií a výhledem do klidné části Prahy 9 - Lehovec. Byt je umístěn v 8. patře. Dům je stranou od hlavních ulic, 2 minuty pěšky od stanice MHD a 8-10 minut pěšky od metra B (stanice Hloubětín nebo Rajská zahrada). Parkování před domem nebo můžeme poskytnout zdarma kartu na parkování na soukromém pozemku před garážemi. Byt je kompletně připraven pro nastěhování. Má zrekonstruované zděné bytové jádro. Dveřmi vstoupíte do předsíně, ze které se vchází do jednotlivých samostatných místností – obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dětského pokoje, ložnice a koupelny. Byt je vybavený kuchyňským koutem s dřezem a myčkou, plynovým sporákem, ledničkou, mikrovlnnou troubou a pračkou. Možnost připojení k O2 TV (zavedený kabel). Další vybavení zahrnuje stůl, židle, postel a vestavěné skříně v předsíni - viz foto. V koupelně je dostatek úložných prostor, v přední části sprchový kout, v zadní části WC (lze oddělit). V ložnici je oddělená šatna. V pokoji a ložnici jsou na oknech žaluzie. Vstup do bytu vede od výtahu chodbou, která je oddělena dveřmi na čip. K bytu přísluší sklepní kóje. V docházkové vzdálenosti je škola, školka, dětské hřiště, supermarket.

Základní nájemné činí 19 900 Kč a poplatky 4200 Kč (pro 1 osobu, v případě více osob jsou poplatky o něco vyšší), které obsahují zálohy na vodu, teplo, výtah, úklid spol. částí domu, odpady. Elektřina – smlouva bude převedena na podnájemce. Kauce 40 000 Kč se platí při podpisu smlouvy.

Volný od 15. října 2022. Minimální doba pronájmu je 12 měsíců. Byt je vhodný pro max. 5 osob. Hledáme seriózní nájemníky pro dlouhodobý pronájem.

Zájemce prosím o napsání základních informací o sobě - s uvedením povolání, kdo bude v bytě bydlet a doby požadovaného pronájmu.

RK nevolat, nepsat.

Property Characteristics

Listing ID745081
Layout3+kk
Available from15/10/2022
Floor9
Building typePrefab concrete
Age30 - 50 years
ReconstructionComplete
Užitná plocha67
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
HeatingCentral
DesigneStandard

Additional information

Basement: 4 m²
Parking
MHD 2 minutes on foot
Loggia balcony: 8 m²
Lift
Pets are welcome

What you will find nearby

Public transportŽárská
🚶 148 m (2 min)
Post officePraha 98
🚶 586 m (7 min)
ShopPotraviny
🚶 461 m (6 min)
BankKomerční banka
🚘 1,562 m (4 min)
RestaurantHrádeček
🚶 260 m (3 min)
PharmacyU Rajské zahrady
🚶 540 m (6 min)
School
🚶 210 m (3 min)
KindergardenMŠ Lehovec
🚶 306 m (4 min)
Sports field
🚶 154 m (2 min)
Playground
🚶 140 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.