Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 94 m² without real estateDobrovského, Prague - Holešovice

Dobrovského, Prague - HolešovicePublic transport 2 minutes of walking • Lift
PriceCZK 9,900,000


Dobrý den.

Nabízím Vám k prodeji mezonetový byt v srdci Letné o celkové ploše 94,6 m2, dispozici 3+KK. Byt má dva vstupy - jeden ze schodiště domu, druhý samostatný z ulice a tím se nabízí více možnosti využití. Pokud hledáte byt a provozovnu v jednom, např. Ateliér, ordinaci, kancelář… je tento byt pro Vás ideální volba. Byt poskytuje jedinečnou možnost skloubit pracovní prostor s bydlením. Přízemí s vchodem z ulice tvořil malířský ateliér a polosuterén slouží jako kvalitně a nově zařízený byt, dřevěné schodiště a podlahy, nová kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči poskytují zajímavý prostor který si můžete dotvořit dle své fantazie. K bytu patří navíc podíl na zahradě ve vnitrobloku o velikosti 339m2, kde můžete v klidu, tichu a zeleni relaxovat. Také budova ve které se byt nachází je ve výborném stavu. Náklady na bydlení jsou přiměřené dané lokalitě (aktuálně kolem 5.000 Kč měsíčně, zálohy za energie + správa nemovitosti). Prestižní adresa bytu Dobrovského 9, Praha 7, Vaše příští bydlení, nebo bydlení s podnikáním v jedné z nejžádanějších lokalit Prahy.

Pro více informací mě neváhejte zavolat na 731 086 672.

Děkuji a přeji pěkný den

Good day.

I offer for sale a duplex apartment in the heart of Letná with a total area of ​​94.6 m2, available 3+KK. The apartment has two entrances - one from the staircase of the house, the other separate from the street, which offers more possibilities of use. If you are looking for an apartment and a place of business in one, e.g. studio, doctor's office, office... this apartment is the ideal choice for you. The apartment provides a unique opportunity to combine work space with living space. The ground floor with the entrance from the street was a painting studio, and the semi-basement serves as a high-quality and newly furnished apartment, wooden stairs and floors, a new kitchen with high-quality appliances provide an interesting space that you can complete according to your imagination. The apartment also includes a share of the garden in the inner block of 339m2, where you can relax in peace, quiet and greenery. Prestigious apartment address at Dobrovského 9, Prague 7, Your next home or business home in one of the most desirable locations in Prague.

Do not hesitate to call me for more information.

Thank you and have a nice day.

Property Characteristics

Listing ID744485
Layout3+kk
Available from01/05/2023
Floor1
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
RisksPrověřit »
Užitná plocha94
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKamenická
🚶 190 m (2 min)
Post officePraha 7
🚶 394 m (5 min)
ShopPotraviny
🚶 50 m (1 min)
BankKB
🚶 212 m (3 min)
RestaurantVinárna U Počtů
🚶 123 m (1 min)
PharmacyNeopharm
🚶 302 m (4 min)
SchoolZŠ Letohradská
🚶 376 m (5 min)
KindergardenMŠ Kostelní
🚶 427 m (5 min)
Sports fieldAthena Fit
🚶 335 m (4 min)
Playground
🚶 401 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.