Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 41 m² without real estatePodle Náhonu, Prague - Záběhlice

Reserved
Podle Náhonu, Prague - ZáběhlicePublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift
Monthly rentCZK 16,900

+ Service chargesCZK 4,834
+ Utility chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 20,000


Nabízím k pronájmu zařízený (možno vyklidit) 2+kk 41 m2 velký byt, k nastěhování od 1. 12. 2023. Byt je v 1. n. p. bytového domu postaveného po roce 2000.

Byt se nachází v uzavřeném (oploceném) areálu přímo vedle sportovního centra Hamr a Hamerského rybníka v pražských Záběhlicích. V areálu je zahrádka s posezením, venkovní gril a pískoviště a trampolína pro děti, které je možno využívat zdarma. I přes skvělou dopravní dostupnost je okolí velmi klidné. Z obou stran (Záběhlice/Spořilov) je příjezd skrz slepou ulici. Z jedná strany je areál krytý Hamerským rybníkem a Spořilovskými sady, z druhé strany potokem Botič v dostatečné vzdálenosti od ulice Záběhlická. Hamerský rybník a okolí je skvělý na procházky, vyjížďky na kole a sportovní vyžití. Restaurace, gril a jídelna ve sportovním centru na jedná straně rybníka, vinný sklípek na straně druhé.

Byt včetně kuchyně i koupelny jsou v dobrém stavu. Kuchyně s indukční varnou deskou, troubou, lednicí a myčkou nádobí. V koupelně je vana, toaleta a vedle umyvadla výpusť pro pračku (pračka není součástí vybavení bytu).

Byt je zařízen zánovním nábytkem (převážně značky IKEA). Je možné ho pronajmout jak vybavený, tak vyklizený, dle dohody. Součástí vybavení je postel, skříň a noční stolky, jídelní stůl, konferenční stolek, skříň, komoda a knihovna.

Byt má skvělou dopravní dostupnost. Cca 250 m od areálu směrem sídliště Spořilov je konečná zastávka tramvaje Spořilov (I.P. Pavlova cca 20 min) a o zhruba 100 m dále autobusové zastávky Spořilov (Brumlovka a Budějovická cca 10 min). Na opačnou stranu cca 100 m od areálu na ulici Záběhlická je autobusová zastávka Pod Vinicí (Pankrác cca 20 min, nákupní centrum Hostivař cca 15 min).

Nákup potravin: 50 m večerka, Kaufland 5 min autobusem, Albert 10 min chůze kolem rybníka a přes Spořilovské sídliště, Hostivařské nákupní centrum 10 min autobusem, Westfield Chodov 8 min autem nebo 20 min autobusem.

Parkování je možné bez problému zdarma u silnice na příjezdu k areálu (ze strany od Spořilova), přímo u vstupu do areálu (cca 50 m od vstupu do domu). Případně je možné pronajmout/koupit parkovací stání uvnitř areálu nebo v podzemní garáži od jiného majitele (zpravidla nabízeno přímo přes inzerát v areálu nebo na domovní nástěnce).

Property Characteristics

Listing ID743404
Layout2+kk
Available from01/12/2022
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha41
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Lift
Pets are welcome
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPod Vinicí
🚶 185 m (2 min)
Post officePraha 41
🚘 1,210 m (4 min)
Shop
🚶 554 m (7 min)
BankČeská spořitelna
🚘 1,227 m (4 min)
RestaurantHAMR Záběhlice
🚶 228 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚘 3,437 m (7 min)
SchoolEvangelická akademie Praha
🚘 1,369 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Na Chodovci
🚶 745 m (9 min)
Sports fieldHamr
🚶 370 m (4 min)
Playground
🚶 189 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.