Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 100 m² without real estateKlecany - Klecany, Středočeský Region

Klecany - Klecany, Středočeský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 8 m² • Cellar 3 m²
PriceCZK 9,500,000


Nabízíme k prodeji mezonetový byt v cihlovém bytovém domě na sídlišti ve městě Klecany. Bytový dům byl postaven v 60-tých letech minulého století. Zhruba v té době a v dalších pozdějších letech bylo postaveno celé okloní sídliště, které je vzdušné, klidné a zasazené v bohaté a vzrostlé zeleni. Bytová jednotka byla cca před 15-ti lety rekonstruována a rozšířena o půdní vestavbu, která je propojena dřevěným dubovým schodištěm, čímž vznikl mezonetový byt o podlahové ploše cca 100 m. Byt je tvořen vstupní částí a zádveřím, odkud se vstupuje do spodní části bytu a zároveň je zde umístěno schodiště do horní části bytu. Spodní část tvoří prostorný kuchyňský kout s veškerým standardním vybavením, který je otevřeným způsobem propojen s obývákem. Dále se zde nachází jeden pokoj a koupelna se záchodem a vanou. V horní části je prostorný pokoj s klimatizací, prosvětlený třemi střešními okny, kterému dominuje velká a objemná vestavěná skříň. Je zde i vstup na balkón, který je chráněn dřevem podbitým, zastřešeným štítem budovy. Odtud je výhled do dáli a na v zeleni zasazené parkoviště, školu a přilehlé sportoviště. Menší část horního prostoru bytu zaujímá koupelna se záchodem a sprchovým koutem. K bytu dále přísluší sklep, jenž diponuje velikostí dvou standardních kójí. Dům je vytápěn centrálním plynovým kotlem, který rovněž slouží k ohřevu teplé vody. Do budoucna se plánuje instalace tepelného čerpadla. Společenství vlastníků bytů hospodaří s přebytkem. Ve vzdálenosti cca 100 m je základní škola s oběma stupni a uměleckou školou.Ve škole se dokončují rozsáhlé rekonstrukční práce. Součástí je i multifunkční hřiště s umělou trávou, které je na zimu osazováno nafukovací halou. Hřiště je přístupné široké veřejnosti. Dále je ve vzdálenosti cca 200 m velké fotbalové hřiště s oblíbenou restaurací. Obojí po rekonstrukci (restaurace, tribuna, osvětlení atd.). Celé sídliště je protkané zelení a je zde několik dětských hřišť. U domu je parkoviště vyhrazené vlastníkům bytů a zatravněný pozemek se vzrostlými stromy. K dispozici je také parkoviště před školou cca 30 m od vchodu do domu, které je možno rovněž bezplatně využívat. Město nabízí plnou občanskou vybavenost. Úřady, pošta, škola, zdravotní středisko, několik restaurací, kavárna, drogerie, vyhlášené řeznictví, obchody s potravinami, malý průmyslový areál se stavebninami, truhlářstvím a zámečnictvím atd. Byt je ve skvělé dojezdové vzdálenosti do Prahy. Autem 10 min. k metru C Kobylisy, autobusem totéž za 15 min. Součástí Klecan je i vltavské údolí s městskou částí Klecánky, zasazené v přírodním parku Dolní Povltaví. Tato část je hojně využívána jako relaxační a odpočinková lokalita. Jsou zde vynikající podmínky pro cyklistiku kolečkové brusle, výlety s kočárkem, procházky hájem s vyhlídkami na Vltavu apod. Město Klecany každoročně pořádá mnoho kulturních akcí a v posledních letech prošlo dramatickým rozvojem, jež ho posunulo na velmi moderní úroveň.Kontakt mob: 737751944. RK a makléři prosím nepsat a nevolat.

Property Characteristics

Listing ID743350
Layout3+kk
Available from31/01/2023
Floor4
EPCG - Mimořádně nehospodárná
RisksPrověřit »
Užitná plocha100
Fully furnishedPartly
ConditionGood
Building typeBrick
DesigneStandard

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 8 m²
Parking
Basement: 3 m²
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportKlecany, U Hřbitova
🚶 194 m (2 min)
Post officeKlecany
🚶 735 m (9 min)
ShopMiroslav Kříž - Potraviny
🚶 198 m (2 min)
BankKomerční banka
🚘 27,020 m (40 min)
RestaurantNa dvorku
🚶 200 m (2 min)
PharmacyLékárna Klecany
🚘 1,012 m (3 min)
SchoolZŠ Klecany
🚶 234 m (3 min)
KindergardenAlma školička
🚶 536 m (6 min)
Sports fieldSlovan Bohnice
🚘 9,284 m (18 min)
PlaygroundNa sídlišti
🚶 64 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.