Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 55 m² bez realitkyCiklova, Prague - Nusle

Ciklova, Prague - Nusle
PriceCZK 3,349,000


Ne pro RK, prosím nevolejte!

Krásné bydlení 500m od Vyšehradu 2+KK, 54,5m2, na Praze 2 - Nusle v osobním vlastnictví. Byt se nachází v prvním patře cihlového domu s orientací do vnitrobloku. Nová kuchyňská linka, nová koupelna s vanou a WC a kombinovaným plynovým kotlem Junkers, nová dřevěná (špaletová) okna. Na podlahách dlažba a PVC. Byt má nové vlastní etážové topení, radiátory jsou na chodbě a každé místnosti, v koupelně je "žebřík". Pokoje jsou neprůchozí s vysokými stropy (3m). Každý pokoj má komín - možnost krbu. V menším pokoji je komora s oknem. Vybavení bytu může být součástí prodeje. Za domem je velká zahrada ve společném užívání, k bytu náleží podíl na půdě domu a sklepní kóje. V domě jsou nové stoupačky. Společenství vlastníků domu má ve fondu oprav cca 200tis.

Před domem je klidný park a bezproblémové parkování. Veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti /obchody,školy,lékaři/. Výborné spojení do centra tramvají nebo metrem. Byt je vhodný také k investici.

K nastěhování: 09/08/2008

 

Property Characteristics

Listing ID7412
Layout2+kk
OwnershipOther
RizikaPrověřit »
Floor space55
Floor1
Building typeOther

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.