Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2 bedroom • 88 m² without real estateNáplavní, Prague - Nové Město

Náplavní, Prague - Nové MěstoPublic transport 1 minute of walking • Lift
PriceCZK 14,064,000


Hledáte byt v atraktivní lokalitě v centru Prahy v klidné ulici v blízkosti Národního divadla (5min chůze), Náplavky (2min chůze), Tančícího domu (2min chůze) s dobrou dopravní dostupností? Přímý majitel nabízí k prodeji byt 2+1, 87,9 m2, s prostornou předsíní a dvěma balkony. Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží v secesním domě po rekonstrukci s výtahem. Má původní dřevěné parkety, secesní okna s originálními kličkami, secesní dveře s mosaznými klikami, vysoké stropy (3,2m), orientován je na JV-JZ, je vzdušný a světlý.

Po vstupu do bytu se před Vámi otevře předsíň vybavená prostornou šatní skříní, ze které vedou dveře do 3 místností, samostatné koupelny a samostatného WC. Prvními dveřmi vpravo se dostaneme do světlé prostorné místnosti se vstupem na velký balkón orientované do ulice Náplavní. Spojovacími dvoukřídlými dveřmi projdete do dalšího pokoje. Vlevo od vstupních dveří nás další dveře zavedou do kompletně vybavené kuchyně (elektrický sporák, myčka, mikrovlnná trouba, pračka, lednice), ke které přiléhá komora a balkón orientovaný do klidného vnitrobloku. Z předsíně je rovněž vstup do samostatné toalety a koupelny s vanou. Byt je vytápěn samostatným plynovým kotlem s termostatem, který zajišťuje i ohřev vody. S bytem je spojeno výlučné užívání nově zbudované uzamykatelné sklepní kóje. V domě se nachází prostory k uložení kočárků, jízdních kol a obdobného vybavení.

Kdo miluje panorama Prahy si nesmí nechat ujít vyhlídku z terasy Tančícího domu. Milovníci kultury ocení blízkost výstavní síně Mánes, od které se krátkou procházkou podél Vltavy dostanete až k Národnímu divadlu. Pokud spíše preferujete dobré jídlo a nevšední gastronomické zážitky, doporučujeme navštívit nedalekou Náplavku s krásnými bary a kavárnami přímo u Vltavy. O víkendu pak můžete zažít autentickou atmosféru nejvyhledávanějších farmářských trhů v Praze. Klidné chvíle v zeleni můžete strávit v krásném parku na ostrově Žofín nebo na Karlově náměstí, kde najdete zábavu i pro svoje ratolesti na dětském hřišti. Po dlouhém dni plném zážitků si můžete užít rodinnou atmosféru v místní útulné vinárně, která se nachází přímo v přízemí domu.

Nevyhovuje Vám velikost nebo uspořádání bytu? V naší další inzerci zjistíte, že ve stejném domě můžete zakoupit i jiné byty.

Looking for an apartment in the most popular location in the heart of Prague, but c but at the same time calm and peaceful, near the National Theatre (5min walk), Náplavka (2min walk), the Dancing House (2 min) and the best public transport access? A direct owner offers a 2+1 apartment for sale, 87,9m2 , with a spacious hall and a balcony. The apartment is located on the 2nd floor of a freshly renovated Art Nouveau building with a lift. It has its original wooden parquet floors, Art Nouveau windows with original hinges, doors with brass handles and high ceilings (3,2m). Facing south-east and south-west the apartment is really airy and bright.

When entering the apartment you will be welcomed by a spacious hall with a wardrobe where you will see doors to 3 rooms, a separate bathroom and a separate toilet. The first door on the right will bring you to a spacious bedroom with a big balcony facing Náplavni Street. A double door will then lead you to the next room. Back in the hall on the left hand side form the entrance you will find a fully equipped kitchen (electric stove, dishwasher, microwave, watching machine and a refrigerator) which also has an adjacent utility room and a balcony facing the inner courtyard. From the hall you will also access a separate toilet and a bathroom equipped with a bathtub.

The heating system is a separate gas boiler with thermostat, also providing water heating.

A newly-built locked cellar cubicle is also available for individual use as a part of the apartment. The building also offers shared units for storing bicycles, prams, etc.

Those who love the Prague city panorama cannot miss the view form the Dancing House terrace. The art lovers will appreciate the neighborhood of Manes gallery from which you can enjoy just a short walk along Vltava river which will bring you to the National Theater. Should you prefer fine dining and exceptional gastronomy, we recommend a visit to Náplavka where you can find original bars and cafes on Vltava bank. At the weekends you will surely appreciate the authentic atmosphere of the most well known farmers market in the city. You can also enjoy the quiet green areas in the Žofín island park or in Karlově náměstí, where even the youngest generation will be able to enjoy themselves on one of many kids playgrounds. After a long and exhausting day you will find some peace and family atmosphere in the local cozy wine cellar located directly on the ground floor of the building.

If you are not fully satisfied with the size or layout of the apartment, have a look at other offers of apartments available for sale in the same building.

Property Characteristics

Listing ID740966
Layout2 bedroom
Available from17/09/2022
Floor2
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha88
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony
Lift
Cellar
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportJiráskovo náměstí
\uD83D\uDEB6 154 m (2 min)
Post officePraha 28
\uD83D\uDEB6 548 m (7 min)
ShopThe Real Meat Society
\uD83D\uDEB6 26 m (0 min)
BankMONETA Money Bank
\uD83D\uDEB6 399 m (5 min)
RestaurantU Matějíčků
\uD83D\uDEB6 46 m (1 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDEB6 562 m (7 min)
SchoolZákladní škola Brána jazyků
\uD83D\uDEB6 229 m (3 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 299 m (4 min)
Sports fieldContours Fitness
\uD83D\uDEB6 677 m (8 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 222 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.