Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 63 m² without real estatePechmanových, Prague - Vysočany

Pechmanových, Prague - VysočanyPublic transport 4 minutes of walking • Lift • Parking • Garage • Loggia 7 m²
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 4,000
+ Refundable depositCZK 50,000


Jako přímí majitelé Vám nabízíme k PRONÁJMU novou, velmi prostornou bytovou jednotku 2+kk s lodžii o velikosti 63m2 + kryté garážové stání. Jedna se o projekt Emila Kolbena 2 na adrese Pechmanových 1031/10, Praha Vysočany v 6. patře. Dům se nachází 200m od metra B - Kolbenova.

K nastěhování od 1.11.2023

Prosíme o shlédnutí videoprohlídky ještě předtím, než nás kontaktujete. V době točení videa nebyla kuchyň hotová, takže zde není zobrazena. Byt se pronajímá nezařízený.

Cena nájmu je 20 000 Kč + 1500 Kč (garážové stání) + 4000 Kč poplatky tj. Celkem 25 500 Kč. Garážové stání je součástí nájmu, ale pokud byste ho chtěli pronajímat někomu jinému, tak můžete.

Vratná kauce 50 000 Kč. Přepis elektřiny na nájemce (cca 1200 Kč). Provize je 0 Kč.

V případě zájmu o prohlídku nám prosím napište co nejvíce informací o Vás ( kolik Vás bude v byte bydlet, kdo je Váš zaměstnavatel, jaká je vaši pracovní pozice, jaký je důvod stehování, kde máte trvalý pobyt, jaká je vaše národnost a občanství ... atd). Napište nám i vaše časové možnosti prohlídek, zda jste již shlédli videoprohlídku a taky, zda je datum počátku nájmu 1.11.2023 za Vás v pořádku. Preferujeme nekuřáky, bez mazlíčků a zájemce o dlouhodobý nájem (více let).

V bytě je nová moderní kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči. Myčka se samootevíratelnými dvířky, jakmile je program dokončen, dvířka se automaticky otevřou a zůstanou pootevřená, takže nádobí začíná hned schnout, dále horkovzdušná trouba, digestoř, indukční varná deska s dotykovým ovládáním, dětským zámečkem, časovač pro vypínání. Velmi prostorná lednice s mrazákem o velikosti 219/104 l. Kuchyň byla naplánovaná tak, aby v ní bylo dost pracovního i odkládacího prostoru. V kuchyni je několik šuplíků a uzavíratelných polic. Kuchyň je v bílé lesklé barvě.

Pokoje jsou neprůchozí. Na podlaze plovoucí laminátová podlaha, kvalitní dveře a plastová okna.

Jedná o úspornou stavbu energetické třídy B, která garantuje nízké náklady na vytápění. Další velkou výhodou, která ušetří provozní náklady na bydlení, je užitková voda, kterou se v záchodě splachuje zdarma.

Novostavba je postavena s bezpečnostními dveřmi na čip s kamerovým systémem, společnou místnosti na mytí kol a velmi prostornou kolárnou. Sklep není současti nájmu.

Jedním z velkých benefitů je blízký park Rokytka, fitness stezka a cyklozteska. Zároveň jste přímo na žlutém metrů B Kolbenova nebo na tramvajové zastávce (vč. noční tramvaje z centra). Lokalita je výhodná i pro řidiče s dobrým napojením na dálnice, vlaková nádraží Vysočany případně nádraží Libeň. Součástí parku jsou i rozsáhlá dětská hřiště, blízko obchod Mobelix, letní kino Kolbenka, Pragovka, 5 minut nákupní centrum Fénix Vysočanská, Lidl, Billa, Albert, dětské hřiště, MŠ, školy, Městský úřad, poliklinika, bobová dráha, Freestyle Kolbenka, O2 Aréna, Galerie HARFA, Dino park. Nově je blízko i Z-box a AlzaBox.

Realitní kanceláře určitě prosíme NEPSAT.

Property Characteristics

Listing ID732362
Layout2+kk
Available from01/11/2022
Floor6
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneStandard
Užitná plocha63
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCB - Velmi úsporná
HeatingCentral

Additional information

Loggia balcony: 7 m²
Lift
MHD 4 minutes on foot
Parking
Garage

What you will find nearby

Public transportKolbenova
🚶 354 m (4 min)
Post officePraha 93
🚘 1,618 m (3 min)
ShopAsijské potraviny
🚶 387 m (5 min)
BankRaiffeisenbank
🚘 1,476 m (3 min)
Restauranthttps://www.stazionefelicita.cz/
🚶 466 m (6 min)
PharmacyLékárna WPK
🚘 3,675 m (6 min)
School
🚘 1,379 m (3 min)
KindergardenMateřská škola
🚘 1,905 m (5 min)
Sports fieldBilliard klub Kolbenka
🚶 80 m (1 min)
Playground
🚶 426 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.