Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 2 bedroom • 32 m²Hybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský Region

Hybešova, Brno - Staré Brno, Jihomoravský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Parking
Monthly rentCZK 20,900

+ Poplatky za službyCZK 5,210
+ Vratná kauceCZK 30,000


Akční cena při podpisu smlouvy a zaplacení všech plateb do 15.11.2022! Nabízíme Vám k pronájmu jednotku V3.108 o celkové výměře 32,85 m2, která je k nastěhování ihned. Ve stejném komplexu naleznete i několik dalších bytových jednotek o velikosti 1+kk až 3+1 pro 2-6 osob.

Jste skupina studentů a hledáte moderní bydlení v centru Brna? Nabízíme kompletně opravenou bytovou jednotku o dispozici 2+1, která nabízí dva vzájemně neprůchozí a příjemně prosvětlené pokoje. Každý pokoj má k dispozici dvě oddělené pohodlné postele s nočními stolky a lampičkami. Prostornou skříň na Vaše oblečení a osobní věci a pracovní stůl s úložným prostorem. Jednotka dále nabízí moderní kuchyni vybavenou kuchyňským koutem se sklokeramickou deskou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, digestoří a dřezem. V kuchyni dále naleznete prostorný jídelní stůl se židlemi. Jednotka je tedy vhodná až pro 4 osoby. Koupelna je také plně vybavená, a to sprchovým koutem, záchodem a umyvadlem se zrcadlem. K dispozici je příprava pro připojení vlastní pračky nebo můžete využít společných prádelen, kde se nachází vždy pračky a sušičky. Velkou výhodou je rovněž internetové připojení, které již k dispozici v bytové jednotce. Ke každé bytové jednotce nabízíme možnost sjednání parkovací karty s 50% slevou.

Jednotky se nachází v atraktivní oblasti v bezprostřední blízkosti centra Brna. Samotné centrum Brna je dostupné v pěší vzdálenosti. V těsné blízkosti se nachází jeden z největších dopravních uzlů v Brně – Mendlovo náměstí, které Vám zajistí bezproblémové spojení na brněnské univerzity. V okolí se nachází několik obchodů, restaurací, barů, posiloven a ostatních služeb, které Vám zpříjemní žití na tomto místě.

O aktuální dostupnosti a podmínkách Vás budeme rádi informovat.

Rádi se s Vámi setkáme na osobní prohlídce.

Special price when signing the contract and paying all payments by 15/11/2022! We offer for rent unit V3.108 with a total area of ​​32.85 m2, which is ready to move in immidiately. In the same complex you will also find several other apartment units ranging in size from 1+kk to 3+1 for 2-6 people.

Are you a group of students looking for modern housing in the center of Brno? We offer a completely renovated apartment unit available 2+1, which offers two rooms that are not connected to each other and are pleasantly lit. Each room has two separate comfortable beds with bedside tables and lamps. A spacious wardrobe for your clothes and personal belongings and a work desk with storage space. The unit also offers a modern kitchen equipped with a kitchenette with glass ceramic hob, microwave oven, kettle, hood and sink. In the kitchen you will also find a spacious dining table with chairs. The unit is therefore suitable for up to 4 people. The bathroom is also fully equipped, with a shower, a toilet and a sink with a mirror. There is preparation for connecting your own washing machine or you can use the common laundries, where there are always washing machines and dryers. Internet connection, which is already available in the apartment unit, is also a big advantage. For each apartment unit, we offer the possibility of obtaining a parking card with a 50% discount.

The units are located in an attractive area in the immediate vicinity of the center of Brno. The center of Brno itself is within walking distance. One of the largest transport hubs in Brno - Mendlovo náměstí - is located in the immediate vicinity, which will provide you with a problem-free connection to Brno's universities. In the vicinity there are several shops, restaurants, bars, gyms and other services that will make living in this place more pleasant.

We will be happy to inform you about the current availability and conditions.

We will be happy to show you this apartment in person.

Property Characteristics

Listing ID731185
Layout2 bedroom
Available from01/10/2022
Floor1
EPCG
Floor space32
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick

Additional information

Parking
Pets are welcome
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportVáclavská
\uD83D\uDEB6 249 m (3 min)
Post officeBrno 3
\uD83D\uDEB6 570 m (7 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 195 m (2 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDEB6 472 m (6 min)
RestaurantBonjour Vietnam
\uD83D\uDEB6 225 m (3 min)
Pharmacy
\uD83D\uDEB6 300 m (4 min)
SchoolMŠ Mendlovo nám.
\uD83D\uDEB6 411 m (5 min)
KindergardenMateřská škola Zdislava
\uD83D\uDEB6 644 m (8 min)
Sports fieldLaser Game Brno
\uD83D\uDEB6 99 m (1 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 331 m (4 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.