Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 78 m² without real estateVýškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský Region

Výškovická, Ostrava - Zábřeh nad Odrou, Moravskoslezský RegionPublic transport 3 minutes of walking • Partially equipped • Lift
PriceCZK 2,999,900


Nabízím k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví o velikosti 3+1 s balkonem, celkem o výměře 78m2 + navíc jedna místost vhodná třeba jako šatna. Byt je umístěn na ul. Výškovická, Ostrava-Zábřeh v 2 NP, s výtahem. Co se týče bytu, tak je nyní po rekonstrukci, tzn. vyzděné jádro, nová elektroinstalace vč. rozvaděče, nová SDK stropní konstrukce, nové omítky, wc, vana a obklady, nové osvětlení, v každém pokoji IT. rozvody, nové interierové dveře, vč. hlavních protipožárních dveří. V bytě je položena nová plovoucí podlaha s funkcí AguaStop ( pokud nechtíc rozlijete vodu, podlaze to neublíží a vodě zabrání v průsaku).Dům prošel revitalizací- plastová okna, zateplená fasáda, nové stoupačky atd... Nyní se instalují nové vchodové bezpečnostní dveře, do celého domu.Jelikož v roce 2023, dojde ke splacení úvěru na dům, byl schválen záměr vybudovat nové zasklené balkony. Nízké měsíční náklady vč. Fo je 3500,- Byt je umístěn v dobré dostupnosti, ( 5 min.) jak k obchodní- nákupní ( avion-shopping park, kaufland, obi, atd..), tak i k zábavní ( Aquapark, kina, lesopark, atd..) u domu se nachází cyklostezka, která je napojena na ostravský okruh. Autobusy a tramvaje stojí přímo u domu.V pěší vzálenosti u domu se nachází obchodní komplex kotva, kde je spousty nákupních možností a výborná tržnice. Rudná ul. je 0,5km a skvělé napojení na D1. Byt je vhodný pro ty, co hledají dobrou dopravní dostupnost a zároveň prostornější byt. Nemám zájem o spolupráci s realitkama. Prodej přímo od majitele. ( Byt je nabízen bez kuchyňské linky, foto pouze ilustrativní.Pokud by měl zájemce zájem o novou kuchyň, vyrobenou na míru, přímo od stolaře, lze se domluvit za zvýhodněných podmínek a dodat v krátkém termínu, cca 3 týdny. Lze i dodat spotřebiče). Bohužel, nejde zde nahrát více kvalitnějších fotek.Více info po tel.

Property Characteristics

Listing ID730052
Layout3+1
Available from16/08/2022
Floor2
Building typePrefab concrete
RisksPrověřit »
Užitná plocha78
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Lift
Cellar
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 279 m (3 min)
Post officeOstrava 43
🚶 458 m (6 min)
ShopHruška
🚶 291 m (3 min)
BankFio banka Ostrava Zábřeh
🚶 537 m (6 min)
RestaurantIndia Haus
🚶 436 m (5 min)
PharmacyKotva
🚶 306 m (4 min)
SchoolSoukromá Speciální Škola Pro Žáky S Více Vadami S.r.o.
🚶 378 m (5 min)
KindergardenSoukromá základní škola a mateřská škola , s.r.o.
🚶 378 m (5 min)
Sports fieldE-motion Park Ostrava
🚘 1,961 m (5 min)
Playground
🚶 412 m (5 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.