Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat for sale 2+kk • 53 m² without real estatePrague - Modřany

Prague - ModřanyPublic transport 2 minutes of walking • Lift • Parking • Garage
PriceCZK 8,450,000


Nabízíme k prodeji:

Exkluzivní, nadstandardně vybavený byt v klidné lokalitě plné přírody. Riviéra Modřany je synonymem komfortního bydlení, kde ke spokojenému životu nechybí vůbec nic. Díky prostornému balkónu, budete mít mož­nost spatřit atraktivní výhledy do otevřeného prostoru údolí Vltavy, z něhož je možné sledovat protější břeh, Chuchelský háj či nádherné údolí Berounky. Bydlení je zasazeno v parku, který se nachází v sousedství zeleného pásu podél Vltavy s cyklobruslařskou stezkou a širokou nabídkou sportovního vyžití, golfu, te­nis­ových kurtů či freestyle parku pro mladší generaci. Naleznete zde vše pro váš spo­ko­je­ný život. Bytové domy Riviéra Modřany jsou situovány v městské části Praha 12 – Modřany v ulici Vorařská. Modřany jsou tradiční čtvrtí s fungující infrastrukturou a zázemím, jež nabízí veškerou občanskou vybavenost od mateřské a základní školy přes gym­náz­ium a polikliniku po obchody, jako jsou Billa a Albert. Předností lokality je rovněž rychlé dopravní spojení, kamkoli budete potřebovat. Tram­va­je vás dovezou do centra města za patnáct minut. Automobilová doprava je napojena na městský okruh a výpadové trasy dálnic a rychlostních komunikací.

Jednotka se nachází v novostavbě projektu Riviéra Modřany, v domě D4 v posledním patře. K jednotce náleží balkón, sklep a kryté parkovací stání. Byt se skládá ze samostatné ložnice s francouzským oknem, prostorného a prosvětleného (francouzských oknem) obývacího pokoje s kuchyní. Vstup do obývacího pokoje je řešen posuvnými dveřmi do pouzdra. Před pokoji je vstupní chodba a samostatná prostorná koupelna se sprchovým koutem. Všechna okna jsou dřevěná, s trojsklem, a vybavena venkovními žaluziemi v barvě oken.

Byt v rámci klientských změn prošel významnými změnami a doplněním nadstandardních materiálů. V celém bytě se nachází nadstandardní vinilová podlaha Pergo v barvě dubu a masivní dýhové dveře Sapeli - v dekoru dubu, s černým kováním M&T. V obou obytných místnostech jsou prémiové radiátory RADIK LINE, a dále prémiové klimatizační jednotky LG. Koupelna je provedena v nadstandardních obkladech 60x60 série Antique Marble of Cerim. V rámci koupelny je použita výběrová a kvalitní sanita, sprchový kout Hüppe na míru, stropní sprcha Hansgrohe s režimem Raindance, topný žebřík Virando a je provedena příprava na pračku a sušičku. Vedle umyvadla i ve sprchovém koutu jsou obkladové niky jako úložné prostory. Samozřejmostí je elektrická topná rohož v podlaze. Celý byt má nadstandardní množství zásuvek a jiných el. prvků značky Legrand (TV a internet. zásuvky v obou pokojích, příprava na zabezpečovací systém Jablotron, světelná pohybová čidla pro noční podsvětlení, příprava na domácí kino apod.).

Fotografie jsou pouze ilustrativní či vizualizace. Součástí bytu není kuchyňský kout ani jiné vybavení.

Cena je složena: Jednotka (150 000 m2), sklep, garážové parkovací stání (500 000 Kč)

V případě zájmu volejte: +420 606 618 851

Property Characteristics

Listing ID729838
Layout2+kk
Available from12/09/2022
Floor5
EPCB - Velmi úsporná
DesigneLuxurious
Užitná plocha53
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
Building typeOther
HeatingCentral
RisksPrověřit »

Additional information

Balcony
Parking
Garage
Cellar
Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportBelárie
\uD83D\uDEB6 226 m (3 min)
Post officePraha 412
\uD83D\uDE98 3,048 m (7 min)
ShopAlbert
\uD83D\uDE98 2,492 m (7 min)
BankČSOB
\uD83D\uDE98 2,819 m (6 min)
RestaurantU tří bernardýnů
\uD83D\uDEB6 442 m (5 min)
PharmacyVltava
\uD83D\uDE98 2,385 m (6 min)
School
\uD83D\uDEB6 767 m (9 min)
KindergardenMateřská škola Podsaďáček
\uD83D\uDE98 2,477 m (7 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 1,541 m (5 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 689 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.