Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • House
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Show all listings

Show all listings

House for sale 5+1 • 270 m² without real estateSvépomoc, Kladno - Kročehlavy, Středočeský Region

Svépomoc, Kladno - Kročehlavy, Středočeský RegionPublic transport 1 minute of walking • Parking • Garage
PriceCZK 14,899,000Save CZK 100,000CZK 14,999,000


Nabízíme vám rodinný dům po kompletní rekonstrukci, která byla dokončena v srpnu 2022. Dům se nachází ve velice oblíbené rezidenční části kladenských Kročehlav, v ulici Svépomoc, kde je téměř nemožné jakoukoliv nemovitost zakoupit. Dům je dvoupatrový s dispozicí 5+1 a užitnou plochou 270m2. Dům je podsklepený, součástí sklepa je kotelna, prádelna a též prostor vhodný například pro vybudování vinotéky. Dům má prostornou zahradu, kde lze vybudovat jak bazén, tak i například pergolu. Na pozemku naleznete nově postavenou dvougaráž, dále je k dispozici venkovní nekryté stání až pro dvě další vozidla. Celková velikost pozemku je 630m2.

V prvním patře najdete obývací pokoj o velikosti 44m2. Tento pokoj lze díky jeho velikosti rozdělit i na dva samostatné pokoje, čím se jednoduše dostanete na dispozici domu 6+1. Přímo z obývacího pokoje se dostanete do ložnice o velikosti 21.5m2. Na patře se dále nachází koupelna se sprchovým koutem a s WC + další oddělená toaleta. Nesmíme zapomenout na samostatnou kuchyni o velikosti necelých 15m2, která je vybavena zcela novou kuchyňskou linkou a spotřebiči. Na kuchyň navazuje prostorná spíž, do které můžete uložit vše potřebné.

Po stylovém schodišti vystoupáte do druhého patra, kde na vás čeká prostorná koupelna o velikosti 19m2 s vanou, WC a prostorem vhodným pro umístění sauny. Dále na tomto patře naleznete tři další ložnice o velikosti 22.2m2, 9m2 a 27.5m2. K domu je dále k dispozici půdní prostor, který lze využít například pro uskladnění věcí. Nesmíme zapomenou na balkón, na který se dostanete z mezipatra schodiště.

Dům je podsklepený, kdy ve sklepě naleznete jak technickou místnost s novou kotelnou, tak i prádelnu a další místnost, která je ideální pro vybudování vinotéky.

Součástí domu je nově postavená dvougaráž s elektrickými vraty. Na pozemku dále zaparkujete až dvě další vozidla na venkovním stání, které je ihned za kovanou elektrickou bránou. Zahradu si budete moci dokončit dle vlastních představ, je tu dostatek místa jak na bazén, venkovní saunu či například na pergolu s grilem.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena v srpnu roku 2022. Rekonstrukce zahrnovala novou zateplenou fasádu, střechu (glazovaná taška zn. Bramac), plastová okna s trojskly, rozvod elektřiny i vody, nové podlahy, koupelny, kuchyně a dveře. Vytápění je řešeno novým plynovým kotlem (Bosch Junkers). Ohřev vody je zajištěn bojlerem s oběhovým čerpadlem. Kanalizace a vodovod jsou obecní, dům je napojen na plyn. V 7/2022 vyhotoven PENB, kdy dle nové striktní vyhlášky platné od roku 2022 dům spadá do kategorie D. Podle dřívějšího vyhlášky z roku 2019 by dům spadal do kategorie C.

Dům je ve velice žádané lokalitě s kompletní občasnou vybaveností. V bezprostřední blízkosti se nachází obchody, školy, školky, nemocnice či sportovní hriště. Letiště vzdáleno 15minut jízdy, Praha 20 minut.

3D prohlídka: https://my.matterport.com/show/?m=adsvsUi4sWN&fbclid=IwAR3Q6vMmmHgVl2aaJP0SGx95YcGVkLE_1_ZDTcrCuOazIVl4oxqLKZL8i3Q

Property Characteristics

Listing ID729381
Layout5+1
Plot space630
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha270
Available from03/07/2023
ConditionVery good
EPCD - Méně úsporná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Parking
MHD 2 minutes on foot
Garage

What you will find nearby

Public transportKladno, Svépomoc
🚶 166 m (2 min)
Post officeKladno 9
🚘 1,076 m (3 min)
ShopPenny
🚶 633 m (8 min)
BankČSOB
🚘 2,284 m (4 min)
RestaurantBufet Na Kovárně
🚘 3,698 m (6 min)
PharmacyDr.Max
🚘 2,586 m (5 min)
SchoolDomov mládeže (GDM)
🚶 469 m (6 min)
KindergardenMateřská škola
🚶 353 m (4 min)
Sports field
🚘 1,136 m (2 min)
Playground
🚶 512 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.