Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 3+kk • 85 m² without real estateVánková, Prague - Čimice

Vánková, Prague - ČimicePublic transport 3 minutes of walking • Lift • Parking • Garage
Monthly rentCZK 18,500

+ Service chargesCZK 6,500
+ Refundable depositCZK 50,000


Pronajmeme zcela nový prostorný byt 3 + kk o celkové výměře 84,5 m2 s veškerým příslušenstvím (balkón, sklep a parkovací stání) v rámci developerského projektu Rezidence Čámovka. Byt je umístěn v rámci novostavby v klidném prostředí v Praze 8 - Čimice v těsné blízkosti zalesněného Čimického údolí.

Byt je orientovaný na jih a západ, s hezkým výhledem, slunný. Má z části zastřešený balkón s plochou přes 11 m2, okna budou vybaveny protislunečním stíněním a sítěmi proti hmyzu. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, otopným žebříkem a záchodem. Je zde také praktické okno k větrání a prosvětlení koupelny přirozeným světlem. V bytě je další místnost WC s bidetem. Interiér bytu je vybavený kuchyňskou linkou do tvaru U v moderní bílé barvě a vestavěnými značkovými spotřebiči Bosch a Whirlpool - varná deska, trouba, digestoř, myčka, lednice a mikrovlnná trouba. V předsíni je prostorná vestavěná skříň. Ve všech místnostech je plovoucí podlaha, topení je ústřední s měřáky tepla, výmalby jsou bílé. Byt má bezpečnostní vchodové dveře.

Výborná dopravní dostupnost, na metro C Kobylisy cca 10 minut busem, Albert cca 400 m, Lidl cca 600 m, v okolí plná občanská vybavenost. Parkování v garážovém stání v podzemí budovy, k dispozici je také prostorný sklep (cca 8 m2) s přístupem přímo z parkovacího stání. Okolní příroda pro venkovní sportovní aktivity, v blízkosti je i Aquacentrum Šutka, botanická zahrada, ZOO, BMX dráha, dopravní hřiště. Nedaleko Čimický a Ďáblický háj, přírodní park Draháň -Troja.

Byt je určen výhradně k dlouhodobému pronájmu a je pro zájemce nekuřáky bez psích a kočičích mazlíčků. K nastěhování od 1.8.2022.

Nájemné činí 18.500,-Kč + 5.300,-Kč poplatek na energie a služby (dálkové vytápění, teplá a studená voda, společné elektro domu a garáží, výtah, úklid v domě, pojištění budovy i bytu, odvoz odpadu, provozní režie, atd.). Zálohy na elektřinu v bytě 1.200,-Kč. Vratná kauce 50.000,-Kč.

We will rent a new spacious apartment 3 + kk with a total area of ​​84.5 m2 with all accessories (balcony, cellar, and parking space) within the development project Rezidence Čámovka. The apartment is located in a new building in a quiet environment in Prague 8 - Čimice, in close proximity to the forested Čimice Valley.

The apartment is oriented to the south and west, with a nice view, sunny. It has a partially covered balcony with an area of ​​over 11 m2, the windows will be equipped with sun shading and insect-protected nets. The bathroom is equipped with a bathtub, a sink, a heating ladder, and a toilet. There is also a practical window to ventilate and illuminate the bathroom with natural light. There is another toilet room with a bidet in the apartment. The interior of the apartment is equipped with a modern white U-shaped kitchen unit and built-in Bosch and Whirlpool branded appliances - hob, oven, hood, dishwasher, refrigerator, and microwave oven. There is a spacious built-in wardrobe in the hall. All rooms have a floating floor, the heating is central with heat meters, and the paintings are white. The apartment has a security entrance door.

Excellent transport accessibility, metro C Kobylisy approx. 10 minutes by bus, Albert approx. 400 m, Lidl approx. 600 m, full civic amenities nearby. Parking in the garage in the basement of the building, there is also a spacious cellar (approx. 8 m2) with direct access from the parking space. Surrounding nature for outdoor sports activities, Aquacentrum Šutka, botanical garden, zoo, BMX track, and traffic playground are also nearby. Near the Čimický and Ďáblický groves, the Draháň-Troja nature park.

The apartment is intended exclusively for long-term rental and is for interested non-smokers without dogs and cats. To move in from 1.8.2022.

The rent is CZK 18,500 + CZK 5,300 fee for energy and services (district heating, hot and cold water, common electricity for the house and garage, elevator, cleaning in the house, building and apartment insurance, waste removal, operating overhead, etc. ). Deposits for electricity in the apartment CZK 1,200. Refundable deposit CZK 50,000.

Property Characteristics

Listing ID726358
Layout3+kk
Available from01/08/2022
Floor3
EPCA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha85
Fully furnishedUnfurnished
ConditionNew-build
Building typeOther

Additional information

Balcony
Parking
Garage
Cellar
Lift
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportLibeňská
🚶 261 m (3 min)
Post officePraha 89
🚶 558 m (7 min)
ShopŽabka
🚶 468 m (6 min)
BankKomerční banka
🚘 2,350 m (5 min)
RestaurantBambus zahrada
🚶 278 m (3 min)
PharmacyDraháň
🚶 697 m (8 min)
School
🚶 687 m (8 min)
Kindergarden
🚶 491 m (6 min)
Sports fieldSlovan Bohnice
🚘 1,755 m (5 min)
Playground
🚶 62 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.