Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Buy
  • Flat
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Show all listings

Flat for sale 3+kk • 56 m² without real estateBřevnovská, Prague - Břevnov

Reserved
Břevnovská, Prague - BřevnovPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped • Cellar 3 m²
PriceCZK 6,799,000


Nabízím Vám zcela nově zrekonstruovaný krásný byt v OV, orientovaný do klidné ulice plné zeleně, který se nachází v oblíbené části Prahy 6 - Břevnov v ulici Břevnovská, hned u tramvajové zastávky U Kaštanu.

Světlý byt o dispozici 3+kk a velikosti 56 m2 se nachází v 4.NP udržovaného cihlového domu. Byt je orientován na jih .K bytu náleží také prostorný sklep o velikosti 3 m2 započítaný do podlahové plochy bytu.

V jednotce se nachází velký obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, vybaveným novou linkou se značkovými spotřebiči. Dále byt disponuje prostornou ložnicí a dalším neprůchozím pokojem. V bytě rovněž naleznete moderní koupelnu se sprchovým koutem a samostatné WC. Technická místnost nabízí dostatek místa pro úložný prostor.

V bytě jsou rovněž instalovány nové podlahy, nová dlažba a obklady, nové rozvody elektřiny, vody, odpadu a další. Součástí rekonstrukce bytu jsou také nová plastová okna.

Byt je vytápěn centrálním dálkovým topením. Budovu čeká kompletní rekonstrukce fasády vč. zateplení.

Vzhledem k ideální lokalitě a upravené dispozici, je byt vhodný také jako investiční příležitost s velkým potenciálem zhodnocení. Výnos z dlouhodobého pronájmu činí 3,6 % p.a.. Byt je vhodný také na krátkodobý pronájem.

Byt prodává přímý majitel a neplatíte žádnou provizi za zprostředkování.

Pro více informací a domluvení osobní prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat na tel. čísle: 605 030 632.

I offer you a completely renovated, beautiful apartment in private ownership, oriented to a quiet street full of greenery, which is located in the popular part of Prague 6- Břevnov in Břevnovská street, right next to the U Kaštanu tram stop.

A bright apartment with 3+kk and a size of 56 m2 is located on the 4th floor of a well-maintained brick building. The apartment is oriented to the South. The apartment also has a spacious cellar with a size of 3 m2 included in the floor area of ​​the apartment.

The unit has a large living room connected to the kitchen corner, equipped with a new range of branded appliances. The apartment also has a spacious bedroom and another non-passable room. In the apartment you will also find a modern bathroom with a shower and a separate toilet. The utility room offers plenty of storage space.

New floors, new tiles and tiling, new electricity, water, waste and other distribution systems are also installed in the apartment. The renovation of the apartment also includes new plastic windows.

The apartment is heated by central district heating. The building is awaiting a complete reconstruction of the facade incl. insulation.

Due to the ideal location and modified layout, the apartment is also suitable as an investment opportunity with great appreciation potential. The income from long-term rental is 3.8% p.a.. The apartment is also suitable for short-term rental.

The apartment is sold by the direct owner and you do not pay any brokerage commission.

For more information and to arrange a personal viewing, do not hesitate to contact me at any time on my phone number: 605 030 632.

Property Characteristics

Listing ID725930
Layout3+kk
Available from15/07/2022
Floor4
Building typeBrick
HeatingDistance
RisksPrověřit »
Užitná plocha56
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCE - Nehospodárná
ReconstructionComplete

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Basement: 3 m²
MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transportBřevnovská
\uD83D\uDEB6 97 m (1 min)
Post officePraha 69
\uD83D\uDEB6 39 m (0 min)
ShopSklizeno
\uD83D\uDEB6 145 m (2 min)
BankKomerční banka
\uD83D\uDEB6 219 m (3 min)
RestaurantU Slávisty
\uD83D\uDEB6 163 m (2 min)
PharmacyLékárna U Kaštanu
\uD83D\uDEB6 129 m (2 min)
SchoolCesta k úspěchu
\uD83D\uDEB6 265 m (3 min)
Kindergarden
\uD83D\uDEB6 627 m (8 min)
Sports fieldFitness
\uD83D\uDEB6 130 m (2 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 462 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.