Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 62 m² without real estateDašická, Pardubice - Pardubice, Pardubický Region

Dašická, Pardubice - Pardubice, Pardubický RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped
PriceCZK 4,350,000


Nabízím k prodeji krásný byt 2+1 v osobním vlastnictví po celkové rekonstrukci. Byt se nachází ve třetím patře cihlového, nově zatepleného domu bez výtahu. K bytu náleží 2 sklepy a možnost využití společných prostor (sušárna, kolárna) V roce 2011 proběhla celková rekonstrukce - plastová okna, nové rozvody elektřiny, vody, odpadů a topení, stropy, podlahy, dveře...

Dispozice bytu:

Vstupní chodba, vpravo z chodby je malá místnost (komora) bez dveří s velikou vestavěnou skříni vlastní výroby. Dále vpravo z chodby je koupelna s toaletou a vyzděným sprchovým koutem a automatickou pračkou. Na konci chodby je kuchyně s novou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči AEG (mikrovlnná trouba, klasická trouba, varná sklokeramická deska a myčka nádobí). Dále veliká volně stojící lednice s mrazákem Zanussi a jídelní stůl s židlemi.

Z chodby vlevo se nachází obývací pokoj s nábytkem na míru od truhláře, police na zdi, konferenční stůl, obývací stěna (skleněné poličky jsou podsvícené) a starší gauč. Přes obývací pokoj se vchází do ložnice, která je vybavena manželskou postelí, nočními stolky, velikou šatní skříní a počítačovým stolem vše Ikea. V obývacím pokoji a ložnici je plovoucí podlaha, ve zbytku bytu je dlažba. Ohřev vody a topení je plynem, nový plynový kotel Protherm (servis květen 2022). Byt má spolehlivou bezdrátovou internetovou přípojku. Byt je kompletně vybaven a vše je v ceně, ihned k nastěhování (ne veškerý nábytek je součástí bytu, dle popisu)

Dům se nachází ve velmi klidné lokalitě Na Okrouhlíku ulice Dašická, na vlastním pozemku. Všude kolem domu je zeleň a žádná hlavní silnice. Zateplení domu proběhlo v roce 2021. V domě se platí záloha na vodu a fond oprav 3300,- měsíčně.

Občanská vybavenost:

Zastávka MHD Na Okrouhlíku je 150m, ZŠ Spořilov je 150m, MŠ Kytička Gebauerova je 300m, obchodní centrum Na Drážce (Jednota, pošta, restaurace,...) je 320m, centrum města je 2km, dětské hřiště u vedlejšího domu.

Volný od září 2022.

Realitky prosím nevolat.

Property Characteristics

Listing ID723713
Layout2 bedroom
Available from26/06/2022
Floor3
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha62
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
Building typeBrick
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportNa Okrouhlíku
🚶 236 m (3 min)
Post officePardubice 3
🚶 367 m (4 min)
ShopKubík
🚶 649 m (8 min)
BankUniCredit Bank
🚘 1,212 m (3 min)
RestaurantDašický dvůr
🚶 547 m (7 min)
PharmacyNa Drážce
🚶 482 m (6 min)
SchoolGymnázium Dašická
🚶 363 m (4 min)
KindergardenMateřská škola Wintrova Pardubice
🚶 796 m (10 min)
Sports field
🚶 409 m (5 min)
Playground
🚶 262 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.