Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 4+kk • 76 m² without real estateRužinov - Trávniky, Bratislavský Region

Ružinov - Trávniky, Bratislavský RegionPublic transport 2 minutes of walking • Equipped • Lift
Price€255,000


Ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový byt s celkovou výmerou 76 m2, s dvomi lodžiami v zateplenom bytovom dome s novými výťahmi na 4. z 10 poschodí. Lokalita na Martinčekovej 15 (Ružinov) s perfektnou občianskou vybavenosťou je ideálna pre rodinné bývanie. Pár metrov od domu nájdate škôlku, detské ihrisko, obchod, zastávku MHD (Prievozská) smerom do centra mesta, a do 5 až 10 minút chôdzou zakladnú školu Nevädzová, ružinovskú Nemocnicu, či OC Retro.

Byt je plne zariadený a po čiastočnej rekonštrukcii (nové podlahy, kuchynská linka s novými spotrebičmi, celá kúpelňa, plastové okná). Obytná plocha je 67m2 + komora s 1,4m2 + 2 lodžie s 8m2. Cez dvere vstupujeme do predsiene a chodby, ktorá po lavej strane vedie do kúpelne (3,7 m2), smerom rovno do obývačky (14,7 m2) a kuchyne (6,7 m2), a po pravej strane k trom izbám s výmerami 14.4 m2, 5 m2 a 6.8 m2. Dve menšie izby môžu byť využité ako detské, hosťovské, alebo pracovne. Väčšia lodžia sa nachádza na strane pri izbách, menšia pri kuchyni.

Po dĺžke chodby sa tiahne vstavaná rolldoor skriňa, poskytujúca množstvo úložného priestoru. V izbách sa momentálne nachádza laminátová podlaha, pod ktorou avšak nájdeme zachovalé, pôvodné drevené parkety. K bytu prislúcha murovaná pivničná kobka umiestná pár krokov od vchodu do bytu na rovnakom poschodí. Budúci majiteľ môže zvážiť investíciu do novej malovky, prípadne výmeny interiérových dverí a obkladu na lodžiách.

Byt bol prenajímaný dlhšie obdobie za cenu 630 eur mesačne. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, vstupná brána bola vymenená, obvodový plášť a strecha sú zateplená a v dome su dva nové výťahy. Byt je okamžite k dispozícii na nasťahovanie.

Property Characteristics

Listing ID723535
Layout4+kk
Available from01/08/2022
Floor5
EPCC - Úsporná
DesigneStandard
Užitná plocha76
Fully furnishedFully furnished
ConditionGood
Building typePrefab concrete
ReconstructionComplete

Additional information

Cellar
Lift
Enclosed balcony
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportPrievozská
🚶 222 m (3 min)
Post officeBratislava 27
🚶 677 m (8 min)
ShopTerno
🚶 216 m (3 min)
BankSlovenská sporiteľňa
🚶 691 m (8 min)
RestaurantRotunda
🚶 249 m (3 min)
PharmacyDr. Max
🚶 808 m (10 min)
SchoolStredná odborná škola dopravná
🚶 606 m (7 min)
KindergardenKids paradise
🚶 244 m (3 min)
Sports fieldAreál netradičných športov Pivoňková, Bratislava
🚶 547 m (7 min)
Playground
🚶 49 m (1 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.