Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+kk • 59 m² bez realitkyJ. A. Komenského, Meziboří - Meziboří u Litvínova, Ústecký Region

Reserved
J. A. Komenského, Meziboří - Meziboří u Litvínova, Ústecký RegionPublic transport 3 minutes of walking
PriceCZK 1,798,000


Prodáváme krásný nově zrenovovaný byt s duší 3+kk v oblíbeném a vyhledávaném městečku Meziboří. Byt je v osobním vlastnictví s celkovou plochou 58,5 m2. Jsme přímí majitelé a byt jsme renovovali tak, aby byly zachovány původní kvalitní prvky, např. dřevěné dubové podlahy a aby byl co nejpříjemnějším domovem i reprezentativním místem. Byt jsme vybavili zcela novým designovým nábytkem ve francouzském stylu. Tento nábytek lze po domluvě budoucímu majiteli přenechat.

Byt se nachází ve čtvrtém, posledním patře a nabízí tak překrásné výhledy do krajiny a okolní zeleně, kterou je dům obklopen. Dominantou bytu je prostorný, vzdušný a světlý obývací pokoj s novou luxusní kuchyňskou linkou vybavenou indukční varnou deskou, horkovzdušnou troubou, vestavěnou mikrovlnnou troubou a myčkou. V centrální části bytu je instalovaná světlá vinylová podlaha, v obývacím pokoji, jídelní části a obou ložnicích jsou nově renovované původní dubové podlahy. Koupelna je zděná a její součástí je také vestavěný nábytek s pračkou. Obě ložnice jsou orientované na východ a mají velmi příjemný výhled do zeleně. V bytě je k dispozici také šatna, nebo komora a v suterénu sklep.

Dům je zateplený, má novou střechu, nová plastová okna, schránky a vstupní dveře.

Městečko Meziboří je vyhledávané díky krásnému, klidnému a bezpečnému prostředí. Je situováno v horách a nabízí tak příjemné procházky do přírody, vyjížďky na kole a další sportovní vyžití, které nabízí např. také sportovní stadion nebo v zimním období sjezdovku. Je zde také potřebná infrastruktura – městský úřad, základní škola, mateřská škola, bankomat, lékárna, obchůdky, kavárny apod. Byt je také velmi vhodný pro toho, kdo nyní bydlí a pracuje ve vzdálenějších velkých městech, kde jsou vysoké náklady na pořízení bytu, nájemné apod. A pokud máte možnost pracovat více z domova a do zaměstnání nemusíte dojíždět každý den, je pořízení bytu v přírodě a klidném městečku s potřebnou vybaveností ideální. Např. do centra Prahy je dojezdová vzdálenost 1,5 hodiny autem, na okraj Prahy hodinu. Bydlení zde je také vhodné pro toho, kdo pracuje v Německu.

Celkové náklady na služby – tj. osvětlení společných prostor, úklid domu, správa, studená voda, teplá užitková voda, teplo a fond oprav činí v současné době, nyní po zdražení 3.615 Kč, elektřina se platí zvlášť.

Property Characteristics

Listing ID723232
Layout3+kk
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCD
RizikaPrověřit »
Floor space59
Available from02/08/2022
Floor4
Building typePrefab concrete
HeatingCentral

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Additional information

Cellar
MHD 3 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportMeziboří, městský úřad
\uD83D\uDEB6 261 m (3 min)
Post officeMeziboří u Litvínova
\uD83D\uDEB6 284 m (3 min)
Shop
\uD83D\uDEB6 357 m (4 min)
BankKB přemístěna do Sokolovny
\uD83D\uDE98 2,960 m (4 min)
RestaurantDružice
\uD83D\uDEB6 361 m (4 min)
PharmacyBenu
\uD83D\uDE98 2,620 m (3 min)
SchoolZákladní škola
\uD83D\uDEB6 73 m (1 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 3,018 m (4 min)
Sports fieldLukostřelecký klub Litvínov
\uD83D\uDE98 5,053 m (7 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 214 m (3 min)

How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.