Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 57 m² without real estateKotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský Region

Kotlářská, Brno - Veveří, Jihomoravský Region
PriceCZK 2,400,000


Prodej BD 2+1 v lokalitě Brno–Veveří, na ul. Kotlářská. Byt se nachází v 4.p./5.p. funkcionalistického cihlového domu s výtahem.Volný ihned. Celková plocha bytu činí 56,7 m2 (předsíň 9 m2, kuchyň 9 m2,obývací pokoj 20 m2, ložnice 13 m2 , koupelna (s vanou, umyvadlem),komora, spíž, samostatné WC. Součástí bytu je balkon přístupný z ložnice a sklep v suterénu. 

Jedná se o pěkný byt s balkonem, orientovaný na západ. Standarní vybavení. TV- DVB-T nebo kabelová UPC, internetové připojení UPC 10 Mb/s vč. telefonu. K domu náleží uzavřený dvůr v zeleni.

V bezprostřední blízkosti je největší brněnský park Lužánky, jedná se o širší centrum Brna s plnou občanskou vybaveností, fitness centrum přes ulici, doprava – tramvaj 1,6 trolejbus 25,26. Hypotéka možná jen v případě ručení jinou nemovitostí. Parkování naproti domu.

Apartment for sale. Brno-Veveří, Kotlářská street. Unique functionalist bulding with lift. Apartment 56,7 sqm (fourth floor from 5), with 1 bedroom 13 sqm, kichen 8 sqm, living room 20 sqm, foyer 9 sqm, luggage room, bathroom (bath, wash-hand-basin), separately WC. To the apartment also belongs a cellar. Standard fittings – massive oak floors, manifolds. TV- DVB-T and/or cable UPC.Internet conectivity 10Mb/s incl. phone line. To the bulding belongs peaceful inner yard.

On the edge of park Lužánky. Broader centre of Brno with all amenities, fitness center across the street, public transport - tram 1,6 trolley 25,26.

Parking across the street.

Property Characteristics

Listing ID72278
Layout2 bedroom
OwnershipCooperative
Floor space57
Floor4
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.