Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 1 bedroom • 31 m² without real estatenám. Míru, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský Region

nám. Míru, Velké Opatovice - Velké Opatovice, Jihomoravský RegionPublic transport 9 minutes of walking • Partially equipped • Cellar 5 m² • Loggia 5 m²
Monthly rentCZK 6,500

+ Service chargesCZK 400
+ Utility chargesCZK 3,000
+ Refundable depositCZK 17,000


V klidné části Velkých Opatovic, v ulici náměstí Míru, nabízím k pronájmu byt se zasklenou lodžií. Byt o dispozici 1+1 se nachází ve 3. patře bytového domu bez výtahu. Podlahová plocha bytu činí 31 m2. Byt je v dobrém stavu, má zánovní plastová okna a prošel částečnou rekonstrukcí. Pokoje jsou prostorné a čisté. Vytápění a ohřev teplé vody jsou řešeny dálkovým ústředním vytápěním.

Dispozice bytu: prostorná vstupní chodba s úložnými prostory, z této chodby je samostatný vstup do kuchyně, obývacího pokoje/ložnice a do koupelny se sprchovým koutem a WC. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, sporákem a samostatně stojící skříňkou, která plní funkci spížky. Obývací pokoj/ložnice je vybavena klimatizací a přes francouzské okno je odsud přístupná zasklená lodžie, která má cca 5m2 a je vhodná k relaxaci a posezení.

V suterénu bytového domu je také možné využívat kočárkárnu/kolárnu + sušárnu, které jsou součástí společných prostor BD. K bytu náleží také úložný prostor ve společné sklepní místnosti.

Hlavní předností nemovitosti je klidná lokalita ve středu obce, v okolí domu se nachází dostatek parkovacích míst a také skutečnost, že v lokalitě je veškerá občanská vybavenost.

Nedaleko bytového domu se nachází letní koupaliště, fotbalové a tenisové hřiště, dvě mateřské školy, základní škola s plaveckým bazénem, pošta a samoobsluha COOP.

Dobrá dostupnost do větších sousedních měst, např. necelých 15 km do Letovic a necelých 20 km do Boskovic. Město Velké Opatovice leží v pěkné krajině, nedaleko je les a volná příroda.

Property Characteristics

Listing ID722658
Layout1 bedroom
Available from15/01/2023
Floor3
EPCG - Mimořádně nehospodárná
DesigneStandard
Užitná plocha31
Fully furnishedPartly
ConditionGood
Building typePrefab concrete
HeatingCentral

Additional information

Basement: 5 m²
MHD 9 minutes on foot
Loggia balcony: 5 m²

What you will find nearby

Public transport
🚶 713 m (9 min)
Post officeVelké Opatovice
🚶 208 m (2 min)
ShopCOOP Jednota
🚶 188 m (2 min)
Bank
🚘 4,034 m (6 min)
RestaurantMalá Haná
🚶 228 m (3 min)
Pharmacy
🚶 131 m (2 min)
School
🚶 345 m (4 min)
Kindergarden
🚶 174 m (2 min)
Sports fieldSportovní střelnice
🚘 2,045 m (3 min)
Playgrounddětské hřiště
🚶 728 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.