Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 75 m² without real estateSluneční, Vrdy - Vrdy, Středočeský Region

Sluneční, Vrdy - Vrdy, Středočeský Region
PriceCZK 1,450,000


Prodám byt 3+1 v OV ve dvoupatrovém bytovém cihlovém domě. Byt je po kompletní rekonstrukci-vlastní kondenzační kotel, nové rozvody topení (v mědi) a vyčištěné litinové radiátory, nová koupelna s velkou rohovou vanou, rozvody vody a odpadů v plastu, nové závěsné wc, nová kuchyně na míru s vestavěnými spotřebiči. Nové elektrické rozvody ve 3/4 bytu. V obývacím pokoji je plovoucí podlaha a v ostatních místnostech jsou koberce. Byt má plastová okna. V obývacím pokoji nainstalovaná klimatizační jednotka. K bytu patří sklep a garáž(součást domu), která je taktéž po kompletní rekonstrukci. Byt je o rozloze 75m2 + velký balkón a lodžie. V současné době firmě zadána i výměna vchodových dveří a oken na schodišti a v letošním roce též plánováno zateplení fasády. Telefonní přípojka pro internetový a televizní příjem (O2).

Byt je v klidné lokalitě obci Vrdy. V obci je 2x MŠ, ZŠ, kulturní středisko, pošta, zdravotní středisko, kino, plavecký bazén, sauna, bowling, restaurace, tenisové kurty, sportovní stadion.

PŘI RYCHLÉM JEDNÁNÍ VÝRAZNÁ SLEVA!

Property Characteristics

Listing ID72248
Layout3+1
OwnershipCooperative
Užitná plocha75
Floor2
Building typeBrick

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.