Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 64 m² without real estateMasarykovo náměstí, Náchod - Náchod, Královéhradecký Region

Masarykovo náměstí, Náchod - Náchod, Královéhradecký RegionPartially equipped
Monthly rentCZK 11,500

+ Service chargesCZK 1,500
+ Refundable depositCZK 34,500


Nabízíme pronájem atypického prostorného bytu v I. NP - 2+KK, 64 m2 v Náchodě na náměstí s krásným výhledem. Nová kuchyň a podlahy, koupelna dělaná při kompletní rekonstrukci před 15 lety. Byt se skládá z velké obytné místnosti, ložnice přístupné přes posuvné dveře, prostorné chodby s kuchyňským koutem (nová vestavná troubou, indukční varná deska digestoř, granitový dřez). Byt má větší technickou mistnost, kde se vejde pračka se sušičkou nebo sušák. Koupelnu s vanou. Rovněž předsíň je prostorná s možností vestavné skříně.

Topení plynové, ale dům je zateplen a náklady na topení jsou až překvapivě velmi nízké a jsou ročně vyúčtovány externí firmou dle spotřeby na měřácích. Byt má vlastní vodoměr.

Měsíční nájemné 11 500Kč + náklady na topení, vodu a chodbovou elektřinu (nyní v podobně velkém bytě pro 2 cca 1500Kč a většinou s přeplatkem), od roku 2023 končí fixovaná smlouva na levnější plyn, náklady se zvednou. Elektřina přepsaná na nájemníka. Požadujeme kauci 3 měsíční nájmy. Byt pronajmeme na základě výběrového řízení. Volný od 1.6.2022

Property Characteristics

Listing ID720636
Layout2+kk
Available from31/05/2022
Floor2
EPCD - Méně úsporná
Užitná plocha64
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.