Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 75 m² without real estateSpáčilova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský Region

Spáčilova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský RegionPartially equipped • Lift • Parking
PriceCZK 4,600,000


Luxusní Prostorný Byt 3+1 s Lodžií v 6. Patře s Nádherným Výhledem na Kroměříž a Řeku Moravu po Kompletní Rekonstrukci 2022, S Velkými Neprůchozími Pokoji (20,16,13 m2), Praktickou Šatnou, Ventilovaným Kuchyňským Komínem, 3x Sklep. Nízké Náklady na Bydlení díky Nové Kotelně společné pro 3 domy-Měsíčně 3.700Kč včetně fondu Oprav.Osobní Vlastnictví.

5 min pěšky od Centra Kroměříže, Podzámecké Zahrady a Nádraží. Okolo bytu probíhá Promenádá Erbenovo Nábřeží a Cyklostezka podél řeky Moravy.

Hned u bytu 3x Dětské Hřiště - jedno přímo u domu, další dvě naproti domu, Škola a Školka Oskol-Mánesova, 1 min Obchodní Akademie, Zímní Stadion, 2 min Kaufland a Plavecký Bazén. Bezproblémové parkování přímo před domem.

Jedná se o panelový 6 ti patrový dům po kompletní revitalizaci,zateplení, plastová okna s nízkými náklady na energie diky nové centrální kotelně. K bytu náleží Sklepní Kóje + 2x Extra Sklep.

Byt v 2022 prošel kompletni rekonstrukcí zahrnující omítky, elektro rozvody,podlahy v celém bytě, koupelnu, WC, kuchyň, jádro vodo rozvody a věškeré dveře včetně bezpečnostních/protipožárních vstupních od Firmy HT . Dveře na WC a do Koupelny zajíždějí do zdi-pouzdra-výrazná úspora prostoru.

Luxusni kuchyň na míru s maximální využitelností (výsuvné šuplíky), vestavěná myčka, trouba, odsavač a indukční deska - vše barevně sladěno včetně indukce a tektonitového dřezu.

Nejvyšší řada vinylové podlahy tlumicí hluk, odolné vlhkosti a odražející teplo ve všech pokojích, kuchyni a chodbě. Nové HT vchodové bezpečnostní/protipožární a interiérové obložkové dveře.

Velkoformátový obklad a dlažba v koupelně a WC.

Nové žaluzie a síťky do oken.

Neprůchozí pokoje, WC zvlášť, praktická velká šatna, 3x sklep, Prostorná lodžie, Kočárkárna.

Volné Ihned.

Prohlídky po domluvě - Kopecká 777 545 511 (also english)

Property Characteristics

Listing ID720274
Layout3+1
Available from30/06/2022
Floor6
EPCG
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »
Floor space75
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
Building typePrefab concrete
HeatingCentral
DesigneLuxurious

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Cellar
Parking
Enclosed balcony
Lift

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.