Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat to rent 3+1 • 80 m² without real estateTlustého, Prague - Horní Počernice

Reserved
Tlustého, Prague - Horní PočernicePartially equipped • Parking
Monthly rentCZK 14,000

+ Service chargesCZK 4,200
+ Refundable depositCZK 18,000


Nabízíme k dlouhodobému podnájmu pěkný světlý družstevní byt v Praze Horních Počernicích s lodžií a sklepní kójí o celkové výměře 84,5m2. Byt je ve 3. (posledním) patře v domě bez výtahu.

Parkování je možné přímo před domem na soukromém parkovišti.

Dispozice bytu je 3+1 se dvěma neprůchozími pokoji, obývacím pokojem s průchodem do kuchyně, chodbou se vstupem do všech pokojů, koupelnou s vanou a WC a ještě jedním samostatným WC.

Okna v neprůchozích pokojích jsou orientována na východ, v obývacím pokoji a v kuchyni na západ do klidné zástavby.

Byt je vhodný pro 2-4 osoby. Zvíře možné po dohodě. Součástí poplatků je internet. Odečty dálkově. V chodbě je vestavěná skříň a kuchyň je vybavená novější kuchyňskou linkou se spotřebiči (sklokeramická deska, trouba, myčka, mikrovlnka, digestoř). Ostatní vybavení na fotkách je současného podnájemníka.

Podlahy v pokojích jsou z laminátu, v koupelně, na WC a v kuchyni je dlažba. Okna jsou vybavena žaluziemi.

Lokalita je poklidný okraj Prahy v nízké zástavbě s přilehlou zelení, přesto s výbornou dostupností do centra a občanské vybavenosti:

400m od bytu začíná cesta se zákazem vjezdu pro mot.vozidla na procházky/s kočárkem/na kole s přímou návazností na cyklostezku do Klánovic a Klánovického lesa nebo na druhou stranu cyklostezka na Zeleneč (vhodné i na inline) a Čertouský háj

400m školka

200m obchod Lidl

100m autobusová zastávka se spojem na Černý most (metro B) - 6 zastávek (10 minut): Obchodní centrum Černý most, Ikea, Hornbach, Asko, Sconto, Makro, Electroworld, KFC, McDonalds

500m autobusová zastávka s noční linkou

1400m (3 zast. autobusem) nádraží Horní Počernice s linkou S2 na Masarykovo nádraží (+18min) a S9 na Hlavní nádraží (+18min)

1400m (3 zast. autobusem) lékárna

10min ZŠ

Nájem 14.000,- + poplatky pro dvě osoby cca 4.200,- + elektřina samostatně na nájemce. Vratná kauce 18.000,-. Hledáme nájemce bez exekucí (ověřujeme). Nájem a zálohy požadujeme za nadcházející měsíc do poloviny předchozího měsíce.

K nastěhování od 1.7.2022

Property Characteristics

Listing ID720153
Layout3+1
Available from01/07/2022
Floor4
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha80
Fully furnishedPartly
ConditionVery good
Building typePrefab concrete

Additional information

Cellar
Parking
Enclosed balcony

What you will find nearby


How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.