Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2+kk • 61 m² without real estateRooseveltova, Svitavy - Svitavy-předměstí, Pardubický Region

Reserved
Rooseveltova, Svitavy - Svitavy-předměstí, Pardubický RegionSchool 6 minutes of walking • Equipped • Parking
PriceCZK 3,950,000


Moderní byt 2+kk o ploše 61,7 m2, se zahrádkou 35,8 m2, na relaxaci a posezení s přáteli. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který je umístěn v přízemí bytového domu. K domu patří parkovací stání pro osobní automobil. V ceně bytu je veškeré vybavení.

Dům byl postaven v roce 2016 a skládá se ze čtyř bytů s vlastním vchodem a nachází se nedaleko centra města.

Náklady na bydlení jsou velmi nízké. Měsíční zálohy za vodu, plyn a elektřinu byly za rok 2021 celkem 1500CZK/měsíc při užívání bytu jednou osobou.

Po vstupu hlavním vchodem se budete nacházet v předsíňce s vestavnou skříní pro maximální využití úložného prostoru. Z předsíně vedou jedny dveře do technické místnosti s plynovým kotlem a druhé do otevřené chodby s přístupem do koupelny, na toaletu a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje vedou dveře do ložnice a na terasu.

V kuchyňském koutu je kuchyňská linka se spotřebiči – indukční varná deska, digestoř, elektrická trouba, myčka na nádobí, lednice a mrazák, Kuchyňská linka byla v lednu 2022 zrekonstruována a rozšířena o další pracovní plochu a úložné prostory potřebné k pohodlnému vaření a v březnu 2022 vybavena novou mikrovlnou troubou.

V koupelně se nachází rohová vana se sprchovou zástěnou a umyvadlem. V rohovém výklenku koupelny je umístěna nově pořízena pračka se sušičkou. WC je umístěno samostatně a vybaveno dalším úložným, ale decentním prostorem.

V jídelní části se nachází rozkládací jídelní stůl s židlemi a závěsným krbem na biolíh pro vytvoření příjemné atmosféry.

Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou s pratelným potahem, taburetem s úložným prostorem, konferenčním stolkem, knihovničkou a stěnou pod TV.

V ložnici se nachází manželská postel s úložným prostorem a polohovacími rošty. Pro maximální využití úložných prostor je v ložnici také vestavná skříň.

Veškerý nový nábytek je vyráběný s láskou přímo majiteli na míru.

Po vstupu na terasu máte možnost si odpočinout na zahradním nábytku nebo využít ohniště pro posezení u ohně s přáteli, kteří se k vám na zahrádku dostanou i bočním vstupem přes společný průchod kolem domu. Zahrádka je osázena z velké části okrasnými rostlinami, ale najdete zde i něco na zub – borůvky, maliny a bylinky.

V blízkosti bytu se nachází restaurace, obchod se smíšeným zbožím, řeznictví, pekárna a pošta. V docházkové vzdálenosti do 10 minut je náměstí, další obchody, restaurace, krytý bazén, koupaliště, mateřská škola. V docházkové vzdálenosti do 15 minut je nemocnice, autobusové nádraží, vlakové nádraží, základní škola aj.

Pomyslnou třešničkou na dortu jsou příjemné sousedské vztahy.

Property Characteristics

Listing ID719787
Layout2+kk
Available from01/08/2022
Floor1
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha61
Fully furnishedFully furnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
MHD 3 minutes by car
Parking

What you will find nearby

Public transport
🚘 835 m (3 min)
Post officeSvitavy 1
🚶 288 m (3 min)
ShopJednota
🚶 92 m (1 min)
BankRaiffeisenbank
🚶 466 m (6 min)
RestaurantCoolna
🚶 70 m (1 min)
PharmacyEB - LEK, s.r.o.
🚘 986 m (3 min)
SchoolStřední škola ekonomická
🚶 536 m (6 min)
KindergardenŠkolka
🚶 538 m (6 min)
Sports fieldKoupaliště Svitavy
🚶 698 m (8 min)
PlaygroundVíceprvkové dětské hřiště
🚘 864 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.