Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+kk • 98 m² without real estateSuchomasty - Suchomasty, Středočeský Region

Suchomasty - Suchomasty, Středočeský RegionParking
PriceCZK 10,700,000


Nabízíme rodinný dům v obci Suchomasty.

Jedná se o novostavbu o dispozici 4+kk. Zastavěná plocha domu je 139,5 m2 na pozemku o celkové výměře 1007 m2. Stavba se nachází v klidné lokalitě s novou infrastrukturou v lokalitě "Za sokolovnou". Kolaudace domu proběhla v první polovině roku 2022.

V přízemí domu se nachází předsíň, ze které jsou vstupy do koupelny a na samostatné WC s malým umyvadlem. Následuje chodba, která umožňuje přístup do všech obytných místností a do technické místnosti. Jedná se o 2 ložnice, dětský pokoj, obývací pokoj s kuchyní, zmíněnou technickou místnost a výstup do podkroví. Stahovacími schody se dostaneme do podkroví, které poskytuje veliký úložný prostor. Rozložení jednotlivých místností a jejich velikosti naleznete v přiloženém půdorysu domu. K domu přiléhá terasa o ploše 15 m2, která je provedena v jedné rovině s podlahami interiéru a poskytuje tak příjemné propojení obývacího pokoje s venkovním sezením.

Nemovitost je napojena na elektřinu, obecní vodovod a kanalizaci. Dalším zdrojem vody je podzemní nádrž, která zachytává dešťovou vodu, kterou je možné využít na zalévání a snížit tak náklady na vodu. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem. V celém domě je využíváno teplovodní podlahové vytápění. Obývací pokoj je vybaven pro umístění krbových kamen. Teplovodní soustava a dispozice domu umožňuje po osazení technologie v technické místnosti přejít na vytápění krbovými kamny v celém domě.

Nosné zdivo je postaveno z pálených cihel Porotherm, příčky jsou zhotoveny z akustických SDK desek pro dosažení lepších akustických vlastností, než poskytují zděné materiály. Podlaha a fasáda jsou zatepleny uhlíkovým polystyrenem, strop je zateplen minerální vatou. Izolace jsou nadimenzovány tak, že energetická náročnost budovy splňuje klasifikaci A - Mimořádně úsporná.

Střešní krytina je z betonových tašek, okna jsou plastová PKS s trojskly. V ložnicích je položena kvalitní laminátová plovoucí podlaha Quickstep, v obývacím pokoji s kuchyní je masivní třívrstvá dubová plovoucí podlaha. Ve zbylých místnostech je velkoformátová dlažba zn. RAKO.

Obec disponuje následujícími službami: Obecní úřad, škola, školka, hřiště, sportovní hala, pošta, Poštovní spořitelna, kadeřnictví, samoobsluha (balené potraviny, lahůdky, maso, drogerie, domácí potřeby, možnost výběru hotovosti), autobusové spojení s Berounem.

Rádi Vás uvidíme na prohlídce nemovitosti. Zavolejte nám pro bližší informace. Tel.: 603 957 180

Property Characteristics

Listing ID719573
Layout4+kk
Available from23/05/2022
ConditionNew-build
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha98
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,007
Floor1
EPCA - Mimořádně úsporná

Additional information

Terrace
MHD 2 minutes by car
Parking

What you will find nearby

Public transportSuchomasty, odb. Vinařice
🚘 1,462 m (2 min)
Post officeSuchomasty
🚶 414 m (5 min)
ShopCOOP
🚘 5,484 m (7 min)
BankČeská spořitelna
🚘 7,951 m (10 min)
RestaurantHostinec U Paní Magdalény
🚘 5,875 m (7 min)
Pharmacy
🚘 7,766 m (9 min)
SchoolZŠ Zdice (2. stupeň)
🚘 7,880 m (10 min)
Kindergarden
🚘 8,209 m (10 min)
Sports fieldKoupaliště Města Zdice
🚘 8,826 m (11 min)
PlaygroundLounín
🚘 4,469 m (6 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.