Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 2 bedroom, 2+kk, 3+1, 3+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent 2+kk • 68 m² without real estateSemanského, Prague - Uhříněves

Semanského, Prague - UhříněvesPublic transport 2 minutes of walking • Partially equipped • Parking
Monthly rentCZK 20,000

+ Service chargesCZK 3,900
+ Refundable depositCZK 20,000


Pronajmu krásný slunný mezonetový byt v Praze 10, Uhříněvsi. Jedná se o samostatnou jednotku s vlastním vchodem s venkovním sezením. Celková plocha tohoto atraktivního bytu, který je z větší částí novostavbou, je 68 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s vybavenou kuchyní a s přímým vstupem francouzskými dveřmi na soukromý dvůr s možností malé zahrádky, kde je k dispozici venkovní posezení s grilem. Dále je k dispozci velká ložnice se samostatnou koupelnou. V bytě se dále nachází prostorná chodba s úložným prostorem a druhá vybavená koupelna s vanou a pračkou. Byt může být k dispozici i plně vybaven (jídelní stůl, vybavená kuchyně, skříně, postele). Dům je zateplen izolací a má ekonomické podlahové vytápění včetně výhodného tarifu. K dispozici je také vysokorychlostní internet. Možnost nastěhování k 1.9.2022 Jedná se o atraktivní lokalitu s výbornou dostupností - jak autem na dálnici na Brno nebo Hradec Králové nebo 5 min pěší chůze na zastávku vlaku (do centra Prahy vlakem cca 15 minut), zastávka MHD je cca 200 m. Autem do centra cca 20 minut.

Veškerá občanská vybavenost - obchody, 5 supermarketů, velký počet restaurací, 2 školy, několik školek, sportovní vyžití, park, rybníky a krásná příroda 2 minuty.

Cena nájmu 20 000 Kč + 3 900 Kč poplatky. V ceně je vše včetně velmi rychlého internetu.

Beautiful sunny duplex apartment for rent in the center of Uhříněves, Prague 10. The total area of ​​this attractive apartment, which is mostly new, is 72 m2 and consists of a large living room with kitchen and direct access through a French door to a private courtyard with a small garden, where there is an outdoor seating area with a barbecue. There is also a large bedroom with a separate bathroom. The apartment also has a large hallway with storage space and a second equipped bathroom with tub and washing machine. The apartment can be available fully equipped (dining table, equipped kitchen, wardrobes, beds). The house has economical underfloor heating. High-speed internet is also available. Available from June 6, 2022. It is an attractive location with excellent accessibility - both by car on the highway to Brno or Hradec Králové or 5 minutes walk to the train station (to the center of Prague by train about 15 minutes), public transport stop is about 200 m. By car to the center about 20 minutes.

All amenities - shops, 5 supermarkets, a large number of restaurants, 2 schools, several kindergartens, sports, park, ponds and beautiful nature 2 minutes.

Rental price 20,000 CZK + 3,900 CZK fees. Everything is included in the price, including very fast internet. Available from 1.6.2022.

Property Characteristics

Listing ID718608
Layout2+kk
Available from01/09/2022
Floor1
Building typeBrick
Užitná plocha68
Fully furnishedPartly
ConditionNew-build
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Additional information

Balcony
Enclosed balcony
Front garden 200 m²
Terrace
Parking
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportUhříněves
🚶 180 m (2 min)
Post officePraha 114
🚶 210 m (3 min)
ShopPotraviny Šroubek
🚶 72 m (1 min)
BankČS
🚶 334 m (4 min)
Restaurant
🚶 55 m (1 min)
PharmacyU krále Jiřího
🚶 314 m (4 min)
School
🚶 302 m (4 min)
KindergardenMŠ Za Nadýmačem
🚶 396 m (5 min)
Sports field
🚶 509 m (6 min)
Playground
🚶 219 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.