Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale • 204 m² without real estateTřeboňská, Rudolfov - Rudolfov u Českých Budějovic, Jihočeský Region

Třeboňská, Rudolfov - Rudolfov u Českých Budějovic, Jihočeský RegionPublic transport less than a minute of walking • Parking • Garage
PriceCZK 10,490,000


V obci Rudolfov, vzdálené pouze 4 km od Českých Budějovic, prodáme dvougenerační rodinný dům (zastavěná plocha 102 metrů) na pozemku 666 metrů a samostatný sousední stavební pozemek (s vlastním vjezdem) o rozloze 1003 metrů čtverečních (celkem 1660 metrů čtverečních). Upřednostníme prodej obou nemovitostí jako celku, po dohodě je samozřejmě možný i prodej každé nemovitosti zvlášť. Z nemovitosti je mimořádný, ojedinělý výhled do krajiny (Šumava, Kleť, České Budějovice). Rodinný dům je dvougenerační, každý z bytů lze využívat samostatně (samostatné vstupy do každého z bytů z verandy). Dům byl postavený v roce 1976 a je z větší části původním stavu. Ve spodním patře je byt 3+1 v původním stavu, horní byt 2+1 s balkónem je po částečné rekonstrukci a je možné jej okamžitě obývat (nová plastová okna s trojskly, nové podlahy, vymalováno). V patře je prostorná půda, ze které lze vybudovat další místnost. Dům je celý podsklepený (5 místností - garáž, dílna, kotelna, sklad, spižírna), sklepy jsou suché a prostorné s možností různého využití. V domě je plynový kotel a kotel na tuhá paliva, kanalizace zatím není (je naplánována v Územním plánu). Volný ihned. Druhá nemovitost - samostatný stavební pozemek (s vlastním vjezdem) o rozloze 1003 metrů poskytuje mimořádný klid a soukromí (nutno vidět), na pozemku jsou vzrostlé stromy a stavba stodoly, kterou lze po drobných úpravách využívat jako garáž apod. Sítě vedou na hranici pozemku, kanalizace není (ale počítá se s ní v Územním plánu obce).

Městečko Rudolfov leží jen 4 km od Českých Budějovic, zastávka MHD je 300 metrů od domu. Je zde veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, obchody...), krásná příroda, bohaté možnosti sportovního vyžití. Rudolfov žije bohatým kulturním životem a konají se zde v průběhu roku četné společenské akce.

Soubor nemovitostí nabízí široké možnosti využití - v domě mohou pohodlně bydlet dvě rodiny, na pozemku lze postavit dům a oba byty ve stávajícím domě pronajímat, nebo v jednom z bytů bydlet, druhý pronajímat a velký pozemek v krásné lokalitě v bezprostřední blízkosti krajského města vlastnit jako investici k dlouhodobému zhodnocování finančních prostředků.

Property Characteristics

Listing ID718201
LayoutOther
Available from31/05/2022
ConditionGood
Building typeBrick
RisksPrověřit »
Užitná plocha204
Fully furnishedUnfurnished
Plot space1,669
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Parking
MHD 1 minute on foot
Cellar
Garage

What you will find nearby

Public transportRudolfov, zámek
🚶 65 m (1 min)
Post officeRudolfov
🚶 339 m (4 min)
Shop
🚘 4,458 m (8 min)
BankZlatá investiční banka
🚘 5,221 m (8 min)
RestaurantU Havlů
🚘 2,072 m (3 min)
Pharmacy
🚘 3,831 m (7 min)
SchoolZákladní škola Rudolfov
🚶 511 m (6 min)
KindergardenMateřská škola Rudolfov
🚶 599 m (7 min)
Sports fieldStěna Lanovka
🚘 4,945 m (7 min)
Playground
🚘 1,414 m (2 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.