Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 3+1 • 77 m² without real estateJana Masaryka, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký Region

Jana Masaryka, Hradec Králové - Nový Hradec Králové, Královéhradecký RegionPublic transport 1 minute of walking • Lift • Parking
PriceCZK 5,290,000


Nabízím ke koupi velmi pěkný a slunný byt v ulici Jana Masaryka v Hradci Králové, v těsné blízkosti OC Futurum. Byt o dispozici 3+1 a celkové užitné ploše 77 m2 je v osobním vlastnicví a nachází se v šestém nadzenmím podlaží panelového domu s jedním výtahem. K bytu náleží sklep v technickém podlaží budovy.

Byt má jeden balkon, plastová okna a zrekonstruované bytové jádro. Díky rekonstrukci vznikla prostornější a prosvětlenější koupelna, a oddělené WC. Součástí rekonstrukce byla i montáž nové kuchyňské linky, vše bylo relizováno před osmi lety. Zbytek bytu je v původním ale velmi zachovalém stavu. Byt je prázdný, čistý, nově vymalovný a připravený pro realizaci vašich představ o bydlení.

V lokalitě, kde se dům nachází je skvělá občanská vybavenost včetně velmi dobrého spojení hned několika autobusových a trolejbusových linek. V dosahu pár stovek metrů můžete najít zrdavotní středisko, polikliniku, základní školu, školku, OC Futurum a mnoho dalšího.

Byt inzeruji záměrně vlastním jménem, můžeme tak společně ušetřit nesmyslně drahou provizi realitní kanceláře. Právní servis při prodeji bytu je samozřejmostí a vše zajistím tak, aby koupě bytu byla pro nového majitele pohodlná a maximálně průhledná.

Pokud máte zájem o prohlídku bytu, rád vám vyhovím. Kontktujte mě prosím formou zprávy zde, pokud připojíte telefonický kontakt, zavolám. Ozvu se hned, jak to půjde.

Property Characteristics

Listing ID711292
Layout3+1
Available from22/03/2022
Floor6
Building typePrefab concrete
ReconstructionBathroom unit
Užitná plocha77
Fully furnishedUnfurnished
ConditionVery good
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
RisksPrověřit »

Vybíráte byt?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony
Parking
Front garden 1 m²
Cellar
Lift
MHD 2 minutes on foot

What you will find nearby

Public transportMasarykova
\uD83D\uDEB6 127 m (2 min)
Post officeHradec Králové 12
\uD83D\uDEB6 592 m (7 min)
ShopTesco
\uD83D\uDEB6 304 m (4 min)
BankRaiffeisen Bank
\uD83D\uDE98 3,160 m (8 min)
RestaurantIl Toro
\uD83D\uDEB6 547 m (7 min)
PharmacyBENU
\uD83D\uDEB6 734 m (9 min)
SchoolZákladní škola Mandysova
\uD83D\uDEB6 382 m (5 min)
KindergardenSion
\uD83D\uDE98 1,059 m (3 min)
Sports field
\uD83D\uDEB6 267 m (3 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 223 m (3 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.