Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.
Studio flat to rent, 26 m², Štúrova, Prague, Prague
Studio flat to rent, 26 m², Štúrova, Prague, Prague
Studio flat to rent, 26 m², Štúrova, Prague, Prague
Studio flat to rent, 26 m², Štúrova, Prague, Prague
Studio flat to rent, 26 m², Štúrova, Prague, Prague

Flat to rent Studio • 26 m²Štúrova, Prague - Krč

Štúrova, Prague - KrčPublic transport 1 minute of walking • Partially equipped
Monthly rentCZK 10,990

+ Service chargesCZK 4,396
+ Refundable depositCZK 30,772
+ Administrative feesCZK 15,386


Vzhledem k velmi vysokému zájmu o námi nabízené nemovitosti žádáme všechny vážné zájemce o prohlídky, aby nás pro rychlý a efektivní postup kontaktovali výhradně skrze formulář níže. Následně Vám emailem zašleme krátký osobní dotazník, ve kterém bude třeba uvést několik základních informací. Po vyplnění tohoto dotazníku obdržíte informaci o dalším postupu.

Nabízíme pronájem menšího bytu 1+kk, 26 m² v Praze 4 - Krč, nedaleko Thomayerovy nemocnice a Krčského lesa. Byt je pronajímán částečně zařízený nábytkem (pohovka, jídelní stůl se židlemi, komoda a šatní skříně), ale v případě zájmu lze veškeré vybavení odvést. Kuchyňská linka v dřevěném provedení je vybavena varnou deskou a digestoří, lednice je volně stojící. Linka je od obývací části příjemně oddělena zděným pultem. V koupelně se nachází sprchový kout, pračka a toaleta. V bytě je dostatek úložných prostor díky šatním skříním, které jsou instalovány ve vstupní chodbě.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k nastěhování od 28.6.2024.

Dostupnost MHD i občanská vybavenost lokality je výborná. Dům je situován nedaleko zastávky autobusu. Linka metra C - Kačerov je vzdálena pouhou 1 zastávku. Pohodlně a bez přestupu lze také dojet i k ostatním linkám metra. Přes silnici, za areálem Thomayerovy nemocnice můžete navštěvovat oblíbený Krčský / Kunratický les. Lesem prochází několik značených turistických i cyklotras. Nachází se zde dětská hřiště, altány, velké množství laviček, piknikové místo s veřejným ohništěm a naučná stezka. Zajímavostí je hájovna s výběhy pro daňky a srnce a také několik jedinců sekvojovce obrovského, a dokonce metasekvoje čínské.

Poznámka k ceně: Poplatky za služby vč. pojištění domácnosti a odpovědnosti činí 4.396 Kč/měsíc + elektřina, která bude převedena na nájemce. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné, dále rezervaci ve výši jedné měsíční platby a dvojitou vratnou kauci.

Pokud se nemůžete na prohlídku bytu dostavit osobně, je možné domluvit prohlídku formou videohovoru. V reakci na tento inzerát o sobě prosím uvádějte alespoň základní informace (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte bydlení, zda máte domácího mazlíčka. Děkujeme.

Property Characteristics

Listing ID710699
LayoutStudio
Available from28/06/2024
OwnershipPersonal
EPCG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha26
Fully furnishedPartly
ConditionGood
Building typePrefab concrete

Additional information

MHD 1 minute on foot

What you will find nearby

Public transport
🚶 96 m (1 min)
Post officePraha 411
🚘 1,378 m (2 min)
ShopVecerka
🚶 200 m (2 min)
BankČeská spořitelna
🚘 2,038 m (4 min)
Restaurant
🚶 101 m (1 min)
PharmacyLékárna FTN
🚶 720 m (9 min)
School
🚶 832 m (10 min)
Kindergarden
🚘 1,263 m (2 min)
Sports fieldFit Máma
🚶 548 m (7 min)
Playground
🚶 369 m (4 min)

How far to…:

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.