Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 5+kk • 242 m² without real estateK Úsilnému, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský Region

K Úsilnému, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský RegionPublic transport 6 minutes of walking • Parking • Garage
PriceCZK 19,900,000


Nabízím k prodeji rodinný dům (bungalov) s odděleně stojící garsoniérou (sloužící např. jako domek pro hosty) v Českých Budějovicích 3, jedná se tedy o dvě odlišné nemovitosti na jednom pozemku. Hlavní dům o dispozici 4kk z roku 2005 je po celkové rekontrukci v roce 2012 o obytné ploše 184 m2. Volně stojící garsoniéra o dispozici 1kk s obytnou plochou 58 m2 + k ní připojená 98m2 vytápěná garáž, garsoniéra s garáží byly přistaveny při rekonstruci v roce 2012. Pozemek je o celkové výměře 2.330 m2. Na fotografiích 1 - 13 vidíte hlavní dům a jeho prostory, na fotografiích 14 - 19 vidíte garsoniéru s garáží.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, dále se v domu nacházejí dvě ložnice, pracovna a dvě koupelny s toaletami - první prostornější s masážní vanou, druhá se sprchovým koutem. Nynější pracovna může být využita také jako třetí ložnice či dětský pokoj. Přímo z kuchyně vedou francouzské dveře na terasu z ušlechtilého dřeva bangkirai, ideální pro grilování či jen odpočinek na čerstvém vzduchu s výhledem na zahradu a jezírko, které je momentálně k rekonstrukci. Vytápění domu je na plyn (plynový kotel) včetně vytápěné podlahy v chodbách a koupelnách. V obývacím pokoji je útulný krb, podlahy dřevěné. Všechna okna mají elektrické rolety. Dům se nachází v horní části pozemku, garsoniéra s garáží poté v dolní.

Garsoniéra (druhý dům) je velice prostorná, s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a vyhřívanou podlahou. Garsoniéra je kompletně připravena na kuchyňku (odpad, voda, elektřina, atd.), z důvodu využívání garsoniéry pouze pro hosty nebyla doposud kuchyňka nutná. Topení zde elektrické, bojler na ohřev vody. Garáž je objemná (pro cca 6 aut) a vjezd přizpůsobený i pro automobily s rakví.

Dům i garsoniéra jsou ve velmi dobrém stavu, sloužily pouze jako víkendová “chalupa”, která ale bohužel nebyla využívaná často. Nevyužívanost nemovitostí je také jediným důvodem k prodeji. Zahrada je udržovaná s několika krásnými, vzrostlými stromy a nočním osvětlením. Jsou zde možnosti další realizace dle uvážení - např. jezírko. Pozemek je kompletně napojený na veškeré inženýrské sítě. Díky velké rozloze pozemku máte na zahradě zaručené soukromí. Na pozemku je zavedený prvotřídní kamerový systém, kompletní zabezpečení s alarmem a bezpečnostní dveře zajišťující bezpečí a klidný spánek, nebo jednoduchou kontrolu nad nemovitostmi v případě pouze občasného využívání. K domu nebudete potřebovat spousty klíčů, vše je ovládáno elektronicky, zámky na čipy. Vybavení domů - nábytek apod. dle domluvy.

Nemovitost se nachází v klidné předměstké rodinné čtvrti Českých Budějovic, autem jste ale přímo v centru města za 7 minut. Občanská vybavenost je výborná, 5 minut pěšky jsou obchody s potravinami, restaurace, autobusová zastávka i například pošta či školka. 13 minut chůzí naleznete i větší obchody s potravinami - JIP, Makro či Norma. Velkou výhodou jsou dva krásné rybníky Čertík a Světlík, ve kterých se dá i rybařit a jsou také vzdálené pouze pár minut pěšky od pozemku.

Nemovitosti nabízím jako přímý majitel, tudíž neplatíte žádné provize realitní kaneláři. V případě zájmu, volejte na telefonní číslo 608 311 777.

Property Characteristics

Listing ID708413
Layout5+kk
Plot space2,330
Floor1
Plot typeBuilding
ReconstructionComplete
RisksPrověřit »
Užitná plocha242
Available from27/02/2022
ConditionVery good
Building typeBrick
AgeUp to 10 years
DesigneLuxurious

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Terrace
Garage
Parking
MHD 1 minute by car

What you will find nearby

Public transportU Chromých
\uD83D\uDEB6 523 m (6 min)
Post officeČeské Budějovice 10
\uD83D\uDEB6 525 m (6 min)
ShopPotraviny
\uD83D\uDEB6 402 m (5 min)
BankČeská spořitelna
\uD83D\uDE98 2,676 m (4 min)
RestaurantNa Hřišti
\uD83D\uDEB6 375 m (4 min)
PharmacyDr. Max
\uD83D\uDE98 3,124 m (4 min)
SchoolZŠ Borek
\uD83D\uDE98 2,714 m (4 min)
Kindergarden
\uD83D\uDE98 2,430 m (4 min)
Sports field
\uD83D\uDE98 3,678 m (6 min)
Playground
\uD83D\uDEB6 657 m (8 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.