Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Similar listings

  • Rent
  • Flat
  • 1 bedroom, Studio, 2 bedroom, 2+kk

Show all listings

Show all listings

Flat to rent Studio • 52 m² bez realitkyMánesova, Prague - Vinohrady

Mánesova, Prague - VinohradyEquipped
Monthly rentCZK 14,000

+ Poplatky za službyCZK 2,000


Krásný prostorný apartmán s oddělenou předsíní a koupelnou (celková plocha 52m2) s velmi příjemnou atmosférou, situovaný na jedné z nejlepších adres na Vinohradech. Metro stanice Jiřího z Poděbrad cca 3 minuty pěšky, park Riegrovy sady cca 2 minuty, 10 minut pěšky na Václavské náměstí.

Apartmán je po kompletní renovaci. Byt se nachází ve sníženém přízemí v zrestaurovaném secesním domě. Kuchyň je plně vybavená, včetně nádobí a myčky. V koupelně s toaletou je sprchový kout. V apartmánu je nábytek, pračka, sušička, myčka atd. Při pronájmu je požadována vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. K dispozici od 1.4.2016

Beautiful spacious studio apartment with separate hallway and bathroom (52m2) with a very pleasant atmosphere located at one of the best addresses in Vinohrady. Just renovated. The apartment is situated in a restored house in art deco style. The apartment is located on the lower ground floor. Metro station Jiriho z Podebrad is about 3 minutes walk, Riegerovy sady Park about 2 minutes, 10 minutes walk from Wenceslas Square.

The apartment has a fully equipped modern kitchen, a bathroom with shower, toilet.The apartment is equipped with furniture and amenities like washer, dishwasher, dryer etc. Very reasonably priced and available from 1st of April 2016. A two months deposit is required.

Property Characteristics

Listing ID70414
LayoutStudio
OwnershipPersonal
Floor space52
Fully furnishedFully furnished
Building typeBrick

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.