Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

Flat for sale 2 bedroom • 74 m² bez realitkyDružstevní , Prostějov - Prostějov, Olomoucký Region

Družstevní , Prostějov - Prostějov, Olomoucký Region
PriceCZK 870,000


Prodej DB 2+1 Prostějov 74 m2 s nájmem 2900,- Kč.

Nabízím k prodeji družstevní byt 2+1 o výměře 72 m2 ve II. Poschodí. Dům celý po revitalizaci vnitřní i venkovní , zatepleno, velká lodžie , nová sedlová střecha, bezbarierový přístup do domu, výtah Schindler - velký přes celý profil schodišťové šachty (stěhování, ZTP, apod.), komora, nové rozvody, termoregulační ventily, digitální měřiče tepla, zděný - samostatným oknem větraný sklep. Byt v původní vybavenosti. Měsíční nájem včetně fondu oprav a základních záloh (tj. pojištění domu, daň z nemovitosti, účetní služby spojené s funkcí Družstva nájemníků , osvětlení sp. prostor, pojištění domu, užívání výtahu, záloha na TV a SV je celkem 2930,- Kč, který je bez souhlasu nájemců neměnný!!!). Cena 870 000,- Kč.

Ihned volný, vyklizený, vymalovaný. Autobusová zastávka před domem (70m). Do centra cca pěšky 6 minut. Nájezd na D1 směr Brno autem cca 2,5 min

Property Characteristics

Listing ID70291
Layout2 bedroom
OwnershipCooperative
Floor space74
Floor2
Building typePrefab concrete

Additional information

Balcony

What you will find nearby


How far to…:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.