Looks like your connection has been lost or our server is under maintenance. Our website functions may be disabled.

This listing is no longer active

House for sale 4+1 • 140 m² without real estatePrague - Hostivař

Prague - HostivařPublic transport 5 minutes of walking • Partially equipped • Parking • Balcony 6 m² • Cellar 6 m² • Terrace 15 m²
PriceCZK 7,350,000Save CZK 1,649,000CZK 8,999,000


Предлагаю к покупке семейный дом с садом. В доме два этажа с полезной площадью 140 м2 и садом 900 м2. Есть подвал и два жилых этажа с планировкой 4+1. На первом этаже находится прихожая, гардеробная со стиральной машиной, душевая комната с туалетом, спальня, гостиная, большая кухня и веранда со вторым выходом в сад. На втором этаже находится две спальни, ванная комната с туалетом В спальне балкон с прекрасным видом на сад и окружающую природу. В доме был проведен капитальный ремонт, в ходе которого была сделана новая крыша, окна и двери с тройным остеклением.

В саду есть беседка, туалет,парковка на 4-5 автомобилей с возможностью постройки гаража,офиса с разрешением. Ничего другого строить не разрешается, но кто будет проверять,офис там или....

Отопление дома, обеспечивается печью-камином, работающей на дровах или угольных брикетах, или электрокотлом Bosch. На первом этаже полы с подогревом. Дом подключен к городскому водоснабжению и электричеству 380V.

дом расположен на Праге 15, с быстрым доступом к центру Праги. Например, поблизости находится ТЦ Теско или метро Skalka. Хочу обратить ваше внимание на то, что дом хоть и располагается близко к дороге, это нисколько не мешает - в доме тихо.

Из соседей только я - хозяин этого дома, так как я остаюсь владельцем соседней заграды, буду рад новым соседям из бывших респ.СНГ и помочь Вам обосноваться на новом месте!

Дом делали для себя, но по причине развода вынуждены продать. Оплата возможна и налом, по старинке.

Добро Пожаловать на просмотр, если у вас есть источники финансирования покупки!

Nabízíme k prodeji nově zrekonstruovaný dům (dle KN stavbu pro rodinnou rekreaci). Dům má dvě patra s užitnou plochou 140m2 a zahradou cca 1000m2. Nachází se zde sklep a dvě obytná patra s dispozicí 4+1.V prvním patře se nachází předsíň, šatna s pračkou, koupelna s WC, ložnice, obývací pokoj, veliká kuchyň a veranda, ze které je přímý vstup na zahradu. Ve druhém patře se nachází bytová jednotka se dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou a WC a balkonem, ze kterého je krásný výhled na zahradu a okolní přírodu. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, při které byla zhotovena nová střecha, okna i dveře v provedení trojsklo.

Na zahradě se nachází zahradní domek a domek pro zahradnické náčiní. Parkovací stání je zde možné pro 4-5 aut. Dále jsou zde k dispozici zařízeny zahradní altán.

výhodou je vytápění domu, které je zajištěno primárně krbovými kamny na dřevo či uhelné brikety, anebo elektrickým kotlem Bosch. V prvním patře je podlahové topení. Dům je připojen na městský vodovod i elektřinu.

Rodinný dům se nachází na Praze 15. V místě s veškerou občanskou vybaveností a zároveň s rychlou dostupností do centra Prahy. V blízkosti je například OC Hostivař či metro Skalka. Dům je vhodný k rekreaci, trvalému bydlení či k bydlení kombinovanému s podnikáním.

poslete vase cislo s pripojenim k whatsapp,dekuji

Offer from the owner of a two-floor family house in the desired location of Prague-Hostivař with a usable area of ​​approximately 140 m2 and a garden of 1560 m2. The entrance is from Rabakovska Street through forest and Jaros dog training. Kralovicka stop about 200m. I am sending more photos on the background, to the video.

The house meets the parameters of practical living with quick access to the city center and at the same time with all civic amenities in place. The family house consists of a basement and two full floors with a layout of 4 +1, utility room, cellar, with two garden houses next to the house and another parking space on the plot for 4-5 cars.

For sitting and relaxation there are three sitting areas with a garden offer.

1st floor is furnished hallway, dressing room, washer, bathroom + toilet, another room - bedroom and living room, another has a large kitchen and entrance to the porch - winter park. . From this area there is a direct entrance to the garden. On the 2nd floor there is a housing unit with 2 bedrooms and a bathroom with bath and toilet, exit to the balcony and a nice view of the garden and nature in the area. The house is connected to all utilities (electricity, water, septic tank is connected once every three months). Heating by a combined boiler with a solid fuel exchanger and coal briquettes, on 1 floor of the whole barracks there is a hot floor, on 2 floors there are radiators. The Bosch electric boiler is automatically connected to the heating system, everything is done smartly and with quality. New roof. Everything is new - windows, doors, floors, etc. The property is suitable for both family living and housing combined with business. Very good access to the center of Prague from Skalka.

Close to all amenities Hostivař, kindergartens and primary schools, doctor. We recommend a personal inspection of the property.

My whatsapp for communication (no calling,text please) 420720412370

Property Characteristics

Listing ID696999
Layout4+1
Available from03/08/2023
ConditionVery good
Building typeBrick
Age10 to 30 years
DesigneLuxurious
SewageHome sewage treatment plan
Užitná plocha140
Fully furnishedPartly
Plot space900
Floor1
EPCG - Mimořádně nehospodárná
ReconstructionComplete
WaterFrom a public source
RisksPrověřit »

Vybíráte dům?

Make sure you have all the important information!

Additional information

Balcony: 6 m²
Basement: 6 m²
MHD 6 minutes by car
Terrace/deck: 15 m²
Parking

What you will find nearby

Public transportKrálovická
🚶 497 m (6 min)
Post officePraha 107
🚘 4,546 m (10 min)
ShopAlbert
🚘 2,533 m (7 min)
BankRaiffeisenbank
🚘 4,484 m (10 min)
RestaurantRegina
🚘 2,800 m (7 min)
PharmacyBenu
🚘 2,199 m (6 min)
SchoolZŠ Olešská
🚶 687 m (8 min)
KindergardenMŠ Přetlucká
🚶 700 m (8 min)
Sports field
🚘 3,116 m (7 min)
Playground
🚶 710 m (9 min)

How far to…:

Still looking for the right one?

Set up a watchdog. You will receive a summary of your customized offers 1 time a day by email. With the Premium profile, you have 5 watchdogs at your fingertips and when something comes up, they notify you immediately.